Landen waar Vegas Cosmetics actief is met winkelwagentje aan deze landen worden de producten geleverd van Vegas Cosmetics :

Parfum Hanneke bestaat al bijna 4 jaar!

Team parfum Hanneke werkt samen met Vegas Cosmetics als partnerbedrijf. 

Hun hoofdkantoor is in Duitsland. Zij hebben een super leuk aanbod in producten van parfum geïnspireerd op de bekende merken tot heel zuivere aloe vera producten tot makeup, autogeurtjes, & nog veel meer.

Ze maken echt wel t verschil want al hun productjes zijn parabenen vrij EN hebben allemaal kwaliteitslabels van Dermatest  

Hoe werkt het? Enerzijds kunt u de producten gaan promoten, anderzijds is het heel veelzijdig en kan u ook samenwerkingen aangaan, gaan netwerken, contacten leggen.

U kan werken via sociale media, of offline, wanneer u wil en waar u zich goed bij voelt. Wij kijken samen naar waar u de focus op wil leggen en van daaruit werken wij samen.

U kan bij ons opstarten en meteen beginnen met verdienen. We hebben verschillende verdienmogelijkheden van productwinst (van wel 30% a 40 PER product) tot heel mooie bonussen , een autobonus & een jaar-bonus. 

Alles is voorzien om u zo goed te helpen en te begeleiden zodat u ook mooi extra kan verdienen gewoon vanaf uw smartphone of achter de pc.

Opstarten kan voor €11.50 komen verzendkosten bij hiervoor krijgt u een volle map met alle catalogussen, leuke flyers, behandelplan met keiveel productkennis. U heeft 3 maanden tijd om deze aan Vegas te betalen.

Als gelicenseerde partner word Vegas-products rechts-streeks bij de fabriek ingekocht en kunnen partners deze zelf leveren of door Vegas laten leveren (dropshipping).

Als u graag eens vrijblijvend een wil rondkijken in de groep dmv facebook dit kan dmv deze link https://www.facebook.com/groups/847509173719627/?ref=share_group_link

Hoe kan ik aan de slag? U kunt dmv de link zich inschrijven hieronder.

https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335

Lukt inschrijven niet laat ons weten per mail wij helpen u verder. U schrijft zich in hieronder de link u kiest voor de startersmap en u vult uw gegevens in. Vervolgens kiest u voor overschrijving en verzending dhl en uw inschrijving als adviseur is een feit.  U ontvangt een welkomst mail van Vegas bewaar deze goed hierin worden uw inlog codes vermeld.

Heeft u eigen zaak/winkel kunt u natuurlijk zich zelf ook inschrijven bij Parfum Hanneke dmv de link hieronder en vervolgens kunt u de producten inslaan bij Vegas en aanbieden aan uw klanten.

Waarden:

 •    - Gericht op de klant/partners/   - Transparantie/   - Ethiek/   - Vertrouwen
 •    - Kwaliteit/   - Enthousiasme/   - Onafhankelijkheid/   - Engagement

De online winkel : Als Vegas-partner heeft u de mogelijkheid om de gratis online winkel te verkrijgen: hiervoor hoeft  u alleen maar 100PB (bonuspunten) te verdienen gedurende 3 opeenvolgende maanden om in aanmerking te komen voor een inschrijving. 

Kortingen marge (bonus) Adviseurs hebben een marge van 40% op het product. 

Wat kan ik verdienen?

Verdien plan zie tabel beneden deze pagina!

   Vegas – Exclusieve VIP Klantregistratie! 

   Als VIP-klant verwerft u automatisch ook de status van adviseur, waardoor u de mogelijkheid heeft om de artikelen van Vegas met een winstmarge te verkopen. Het is echter belangrijk om op te merken dat dit niet verplicht is. U kunt ervoor kiezen om simpelweg te genieten van de exclusieve voordelen van het VIP-klant zonder deel te nemen aan het adviseurprogramma.

   Wij hopen dat u geniet van de voordelen van uw VIP-klant- en adviseurstatus bij Vegas!

   LET OP EEN VIP KLANT KRIJGT ALTIJD 30 % KORTING OP DE AANGESCHAFTE ARTIKELEN

   link https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335

   Welke eisen heb ik nodig?
   Motivatie, motivatie en motivatie. En natuurlijk een vriendelijke glimlach voor uw klanten en/of uw teamleden.

   Nadat u zich heeft aangemeld, mailen wij u en u ontvangt de informatie mail om zo goed mogelijk vanuit huis te starten. 

   Zodat u de belangrijkste basisbeginselen voor uw als adviseur leert. 

   Regelmatig leuke winacties voor ons team Parfum Hanneke en van Vegas.

   U mag ook op markten staan en de producten verkopen van Vegas aan klanten, denk dan wel na over uw eigen budget

   - Geen risico / geen contractuele verplichting
   - U kunt de adviseursaanvraag op elk moment beëindigen zonder gevolgen.

   - Hoogwaardige producten tegen fabrieksinkoopprijzen
   - Als adviseur koopt u uiteraard alle producten in tegen fabrieksinkoopprijzen op de verkoop uw winst dus.

   - Snelle levering/Binnen slechts 3-4 dagen heeft u de door u bestelde Vegas Cosmetics producten in handen of laat u uw klanten bestellen en direct laten bezorgen vanuit de Vegas Cosmetics online shop.

   - Geen opslag-Bestel uw producten naar behoefte. Dankzij de relatieve snelle verzending kunt u uw producten naar behoefte bestellen voor uw klanten.

   - 14 dagen retourrecht/als adviseur kunt u gebruik maken van het 14 dagen retourrecht.

   Aantrekkelijke verdienmogelijkheden

   Het bedrag van de bonussen is afhankelijk van de omzet en wordt maandelijks berekend.

   - De autobonus wordt samen met uw commissie uitbetaald als u aan alle relevante kwalificaties voldoet. 

   Waar u de extra bonus voor gebruikt, bepaalt u zelf. U hoeft de extra bonus niet per se in een nieuwe auto te investeren.

   - Reisbonus
   Ga gratis of tegen een pro rata prijs op vakantie met Vegas Cosmetics, afhankelijk van uw kwalificaties, en beleef een onvergetelijke tijd.

   - Het marketingplan in detail
   Wilt u precies weten wat uw verdienpotentieel is? Bij deze de link van Vegas https://backoffice.vegascosmetics.de/download/catalogdownload?fname=BUSINESS_GUIDE_VEGAS_NL.pdf

   Wat is er nodig om een Vegas Cosmetics Adviseur te worden?

   • Hard werken en toewijding om uw doelen te bereiken zijn essentieel bij het opbouwen van uw business. Elke dag even er mee bezig gemiddeld 2 a 3 uur per dag mbt posten op sociaal media en advertenties aan te maken. Voor een baas werken is gemiddeld 8 uur op een dag, denk er eens over na.
   • Door de producten zelf te gebruiken, kunt u de voordelen ervaren van de producten van Vegas en wordt het gemakkelijker om deze aan anderen aan te raden. Dit leidt meestal tot verkoop.
   • Training mag in eigen tijd worden terug bekeken geen probleem bij ons.
   • Het delen van uw business met andere eigenaren kan helpen bij het ontwikkelen van een sterk team en het behalen van uw succes
   • Samenwerking en ondersteuning zijn cruciaal om uw doelen te bereiken met het team bij Vegas ons partner bedrijf.

   U hoeft geen minimale omzet te behalen en als Vegas-adviseur heeft u geen aankoopverplichtingen! 

   Heeft u een maand geen producten nodig, dan hoeft u geen producten te bestellen.

   Natuurlijk verwachten wij wel uw motivatie na aanmelding en inzet bij Vegas. 𝐖𝐢𝐬𝐭 u 𝐝𝐚𝐭… A͏l͏s͏ u 1͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, u t͏u͏s͏s͏e͏n͏ d͏e͏ €͏8,14 h͏e͏b͏t͏ v͏e͏r͏d͏i͏e͏n͏d͏ direct op uw rekening? A͏l͏s͏ u 1͏0͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏s͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, d͏i͏t͏ u͏w eigen winst is €͏81,14 euro! A͏l͏s͏ u 2͏5͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏s͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, u a͏l͏ d͏i͏k͏ o͏v͏e͏r͏ d͏e͏ €20͏3,50 h͏e͏b͏t͏ v͏e͏r͏d͏i͏e͏n͏d͏? En u daar al heel wat extra mee kan doen? A͏l͏s͏ a͏dviseuse͏, uw͏ l͏e͏v͏e͏n͏s͏l͏a͏n͏g͏ e͏n͏ o͏n͏b͏e͏p͏e͏r͏k͏t͏ a͏l͏l͏e͏s͏ a͏a͏n͏ i͏n͏k͏o͏o͏p͏p͏r͏i͏j͏z͏e͏n͏ a͏a͏n͏k͏o͏o͏p͏t͏ v͏o͏o͏r͏ u͏z͏e͏l͏f͏? Denk er eens over na! 

   Op elke product zit Up dit moet u zien als punten, deze worden aan de eind van de maand opgeteld. Hoe meer Up dus, hoe meer bonus u kunt verwachten van Vegas. Vegas betaald u altijd netjes uit in het midden van de maand, dit zijn uw extra verdiensten. Naast uw verkoop dus. U verdient bij Vegas door te verkopen aan uw klanten. Hoe meer UP per maand, hoe meer u als bonus uitbetaald krijgt van Vegas als bedrijf. 

   Wanneer u de startersmap niet betaald wordt u na 3 maanden uitgeschreven door vegas zelf.

   U ontvangt van Vegas zelf een mail over niet van Parfum Hanneke, wij werken samen met dit top bedrijf Vegas.

   Belastingdienst zoals bij elke baan dus ook thuiswerk bij VEGAS en dient u wel wat u verdient op te geven aan de belastingdienst dit is uw eigen verantwoordelijkheid! In Nederland 2024 mag u een bedrag bijverdienen €8520,- belastingvrij bijverdienen. Onder overige werkzaamheden. Voor Belgie even navragen wat u belasting vrij mag bijverdienen.

   Heb ik een Kamer van Koophandel nummer nodig?

   Voor Nederland nee, dit hoeft niet als u verdiensten onder het bedrag van 8520,- blijft. Gaat u heel veel verkopen en u komt boven de toegestane bijverdiensten grens uit, dan moet u zich wel inschrijven bij de kamer van koophandel. 

   €2500 is de max in Belgie dan is een ondernemingsnummer verplicht.

   Indien u niet levert aan de klanten wordt u uitgeschreven bij de VEGAS, deze verantwoordelijkheid ligt bij u en de gevolgen zijn dan ook voor u!

   Na uitleg hoe VEGAS werkt zijn wij niet verantwoordelijk hoe u promoot op uw sociaal media kanalen hier bedoelen wij mee, dat openbaar merk vergelijk met merk flesje niet mag u riskeert dan eventueel een boete.

   Piramidespelen:

   VEGAS is geen piramidespelen aangezien u verdient op de verkoop als Adviseur bij VEGAS.

   U verdient niet op een inschrijving bij VEGAS u verdient door te verkopen!

   Bij VEGAS komen uw winsten uit de verkoop van producten, niet uit het werven van nieuwe leden. Dit onderscheidt ons van financiële piramides en benadrukt de integriteit van VEGAS.

   Ontdek zelf de vrijheid en mogelijkheden bij VEGAS en maak deel uit van een groeiende gemeenschap die succes in eigen hand neemt.

   Hoe herkent U een nu een piramidespel :

   de winst hangt af van de nieuwe deelnemers

   Soms lijkt het bedrog op een piramidespel, maar is het eerder een verkoopmethode of financieel bedrog. 

   Risico’s piramidespel voor de speler/Onzekere betaling/Geen leeftijdscontrole.

   Let op: is het te mooi om waar te zijn? Moet u snel handelen? Krijgt u ontwijkende antwoorden als u vraagt hoe het precies zit?

   Dit gaat vaak samen met het bedrog van een piramidespel.

   Omdat wij veel vragen kregen wat vul ik nu bij adviseur de bic code hier beneden het overzicht dus om uw inschrijving bij Vegas makkelijker te maken. Het contract hoeft u niet meer op te sturen naar Vegas, dat is de mail die u ontvang na inschrijving van Vegas.