VEGAS :                                                                                                                                                                                                       

                                              Team Parfum Hanneke & Vegas

Wie zijn wij?

Parfum Hanneke bestaat al bijna 4 jaar!
Ons team werk samen met Vegas Cosmetics als partnerbedrijf. Hun hoofdkantoor is in Duitsland. Ze hebben een super leuk aanbod in producten van parfum geïnspireerd op de bekende merken tot heel zuivere aloe vera producten tot makeup, autogeurtjes, & nog veel meer. Vegas maakt echt wel 't verschil want al hun producten zijn parabenen vrij En hebben allemaal kwaliteitslabels van Dermatest.

Hoe werkt het? Enerzijds kan u  de producten gaan promoten, anderzijds is het heel veelzijdig en kan u ook samenwerkingen aangaan, gaan netwerken, contacten leggen.

U kan werken via sociale media, of offline, wanneer u wil en waar u zich zelf goed bij voelt. Wij kijken samen naar waar u  de focus op wil leggen en van daaruit werken wij samen verder. Gaat u starten bij ons geef u zelf de kans om zich te ontwikkelen bij Vegas. Van ons ontvangt u de handvaten en u komt in trainingsgroep terecht van Joni. Teamleider kunt u worden en door groeien naar Manager. U kan bij ons opstarten en meteen beginnen met verdienen. Wij hebben verschillende verdienmogelijkheden van wel 30% a 40% winst op een product.

Tot heel mooie bonussen , een autobonus & een jaar-bonus. Alles is voorzien om u goed te helpen en begeleiden zodanig ook dat u ook mooi centjes kan verdienen gewoon vanuit huis . Opstarten het startbedrag van 11,50 euro en verzendkosten is in totaal 19,80 hiervoor krijgt u dan een volle map met alle catalogussen, leuke flyers, behandelplan met keiveel productkennis. Hoe kan ik aan de slag? U kunt dmv de link zich inschrijven hieronder.

Lukt inschrijven niet laat ons weten per mail wij helpen u verder. U schrijft zich in hieronder de link u kiest voor de startersmap en u vult uw gegevens in. Vervolgens kiest u voor overschrijving en verzending dhl en uw inschrijving als adviseur is een feit.  U ontvangt een welkomst mail van Vegas bewaar deze goed hierin worden uw inlog codes vermeld.

https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335

Wij geloven dat mensen het verschil maken, en we zijn er trots op dat we de getalenteerde individuen kunnen laten zien die ons succes bepalen. Samen werken wij onvermoeibaar door om het beste voor onze klanten-adviseurs te leveren en om voortdurend te evolueren en te groeien.

Vip Klant :

Vip klant worden bij Vegas dmv de link u shopt altijd met 30% korting wel de startersmap kiezen eenmalig bij Vegas de rest volgt van zelf. Om vervolgens altijd met 30% korting te shoppen bij Vegas. Dmv de link kunt u zich inschrijven bij Vegas u hoeft niet te promoten dan als Vip klant.

U ontvangt na inschrijving 30% korting op de producten van Vegas wordt omschreven als adviseur bij de aanmelding link https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335

Lukt inschrijven niet of komt u er niet uit mail ons dan wij regelen de inschrijving voor u als Vip klant.

Uw parttime/fulltime baan vanuit huis!

Wilt u een paar euro's bijverdienen of er een hoofd inkomen er van maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Omdat wij gemotiveerde mensen de kans bieden om zich bij Vegas te ontwikkelen in ons team.

Als u graag is vrijblijvend een wil rondkijken in de groep dm facebook dit kan dmv deze link :https://www.facebook.com/groups/847509173719627/?ref=share_group_link

Wat kan ik verdienen?
Dit is geheel afhankelijk van uw eigen inzet. Alles is mogelijk, van het starten van een bijbaan met een paar honderd euro tot het verdienen van een zeer goed inkomen. Als Adviseurs willen wij er echter op wijzen dat dit laatste een hoge mate van uw eigen inzet vergt en in de meeste gevallen niet in de eerste maanden wordt gerealiseerd met een heel hoog inkomen. Dit heeft tijd nodig stap voor stap zal u zich ontwikkelen bij Vegas.

Welke eisen heb ik nodig?
Motivatie, motivatie en motivatie. En natuurlijk een vriendelijke glimlach voor uw klanten en/of uw teamleden.

De startersmap heeft u 3 maand de tijd voor om te betalen aan Vegas zelf, deze moet u dus kiezen bij inschrijving.

Nadat u zich heeft aangemeld, mailen wij u en u ontvangt de informatie mail om zo goed mogelijk vanuit huis te starten. Zodat u de belangrijkste basisbeginselen voor uw als adviseur leert. 
Regelmatig leuke winacties voor ons team Parfum Hanneke, hoe leuk is dat wel niet om prijzen te winnen in ons team!

U heeft geen hoge investering, maar u heeft de mogelijkheid om al vanaf € 19,80 als adviseur te starten. 

Ga op dit avontuur en ontvang prijzen bij Vegas :

De eerste drie maanden na aanmelding heeft u toegang tot deze prijzen:

A) Mini-Box (10 parfummonsters - Ref. 972) wanneer u 100 persoonlijke up heeft bereikt.

B) Aloë Vera Intensive Regenerating Cream (Ref. 327) wanneer u 125 persoonlijke up heeft bereikt.

C) 15% korting voucher voor de volgende maand wanneer u 150 persoonlijke up heeft bereikt.

• Regel 1: Persoonlijk up, maandelijks uitgevoerd en in opeenvolgende maanden vanaf de maand van inschrijving, komt in aanmerking voor kwalificatie.

• Voorbeeld: Als u zich op 12 mei heeft aangemeld, heeft u tot 31 mei de tijd om in aanmerking te komen voor een eventuele prijs. De daaropvolgende kwalificaties vinden plaats in de daaropvolgende maanden.

• Regel 2: U kunt gedurende de eerste drie maanden elke prijs kiezen, zolang u het overeenkomstige niveau bereikt. Om u in de resterende maanden te blijven kwalificeren, moet u echter hetzelfde niveau als de voorgaande maand of hoger bereiken.

• Voorbeeld: Als u zich in de eerste maand van uw lidmaatschap heeft gekwalificeerd met 125 persoonlijke up, moet u de volgende maand minimaal 125 up of meer bereiken om opnieuw in aanmerking te komen voor een prijs.

• Regel 3: De prijs wordt u toegestuurd in de maand volgend op uw kwalificatie, samen met een pakketje.

• Regel 4: De 15% korting voucher wordt automatisch toegekend in de Backoffice en is geldig voor een bestelling van elk product en/of verkoopaccessoire geplaatst in de maand na kwalificatie. Let op: de voucher is alleen geldig voor de volgende maand, als deze niet is opgebruikt, wordt deze geannuleerd. Samen kunnen we meer doen. Wij rekenen op u!

U mag ook op markten staan en de producten verkopen van Vegas aan klanten, denk dan wel na over uw eigen budget

- Geen risico / geen contractuele verplichting
- U kunt de adviseursaanvraag op elk moment beëindigen zonder gevolgen.

- Hoogwaardige producten tegen fabrieksinkoopprijzen
- Als adviseur koopt u uiteraard alle producten in tegen fabrieksinkoopprijzen op de verkoop uw winst dus.

- Snelle levering/Binnen slechts 3-4 dagen heeft u de door u bestelde Vegas Cosmetics producten in handen of laat u uw klanten bestellen en direct laten bezorgen vanuit de Vegas Cosmetics online shop.

- Geen opslag/Bestel uw producten naar behoefte. Dankzij de snelle verzending kunt u uw producten naar behoefte bestellen voor uw klanten.

- 14 dagen retourrecht/als adviseur kunt u gebruik maken van het 14 dagen retourrecht.

Aantrekkelijke verdienmogelijkheden

Het bedrag van de bonussen is afhankelijk van de omzet en wordt maandelijks berekend.

- De autobonus wordt samen met uw commissie uitbetaald als u aan alle relevante kwalificaties voldoet. 

Waar u de extra bonus voor gebruikt, bepaalt u zelf. U hoeft de extra bonus niet per se in een nieuwe auto te investeren.

- Reisbonus
Ga gratis of tegen een pro rata prijs op vakantie met Vegas Cosmetics, afhankelijk van uw kwalificaties, en beleef een onvergetelijke tijd.

- Het marketingplan in detail
Wilt u precies weten wat uw verdienpotentieel is? Bij deze de link van Vegas https://backoffice.vegascosmetics.de/download/catalogdownload?fname=BUSINESS_GUIDE_VEGAS_NL.pdf

Wat is er nodig om een Vegas Cosmetics Adviseur te worden?

  • Hard werken en toewijding om uw doelen te bereiken zijn essentieel bij het opbouwen van uw business. Elke dag even er mee bezig gemiddeld 2 a 3 uur per dag mbt posten op sociaal media en advertenties aan te maken. Voor een baas werken is gemiddeld 8 uur op een dag, denk er eens over na.
  • Door de producten zelf te gebruiken, kunt u de voordelen ervaren van de producten van Vegas en wordt het gemakkelijker om deze aan anderen aan te raden. Dit leidt meestal tot verkoop laat de producten ook zien hoe te gebruiken op sociaal media. In onze trainingsgroep wordt hier uitleg over gegeven, training mag in eigen tijd worden terug bekeken geen probleem bij ons.
  • Het delen van uw business met andere eigenaren kan helpen bij het ontwikkelen van een sterk team en het behalen van uw succes
  • Samenwerking en ondersteuning zijn cruciaal om uw doelen te bereiken met het team en met Vegas ons partner bedrijf.

Onze succesformule

Onze succesformule is gebaseerd op duidelijke waarden zoals eerlijke samenwerking, hoogwaardige producten, aantrekkelijke prijzen en uitstekende opbrengstmogelijkheden. Wij ontwikkelen, produceren en verspreiden innovatieve cosmetica, verzorgingsproducten, parfums, voedingssupplementen en sieraden, allemaal met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Uw eigen business

Wat ons onderscheidt, is de mogelijkheid om uw eigen business op te bouwen en onze hoogwaardige producten aan uw persoonlijke netwerk aan te bevelen. Als adviseur nodig u andere ondernemende mensen uit om deel te nemen aan ons groeiende verkoopnetwerk. Deze partners zullen op hun beurt de producten aanbevelen aan hun eigen netwerk, waardoor ze samen met u bouwen aan een winstgevend netwerk. 

U ontvangt een informatiemap met alle catalogi en uw adviescontract van Vegas.

Geen risico, geen verplichtingen, u kunt uw contract bij Vegas Cosmetics op elk moment beëindigen even een mailtje naar Vegas zelf hiervoor.

U hoeft geen minimale omzet te behalen en als Vegas-adviseur heeft u geen aankoopverplichtingen! 

Heeft u een maand geen producten nodig, dan hoeft u geen producten te bestellen.

U heeft heeft geen vaste werktijden, maar ons advies gemiddeld 2 a 3 uur ermee bezig te zijn op de dag. Door te promoten en te adverteren. Natuurlijk verwachten wij wel uw motivatie na aanmelding en inzet bij Vegas. 𝐖𝐢𝐬𝐭 u 𝐝𝐚𝐭… A͏l͏s͏ u 1͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, u t͏u͏s͏s͏e͏n͏ d͏e͏ €͏8,14 h͏e͏b͏t͏ v͏e͏r͏d͏i͏e͏n͏d͏ direct op uw rekening? A͏l͏s͏ u 1͏0͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏s͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, d͏i͏t͏ u͏w eigen winst is €͏81,14 euro! A͏l͏s͏ u 2͏5͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏s͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, u a͏l͏ d͏i͏k͏ o͏v͏e͏r͏ d͏e͏ €20͏3,50 h͏e͏b͏t͏ v͏e͏r͏d͏i͏e͏n͏d͏? En u daar al heel wat extra mee kan doen? A͏l͏s͏ a͏dviseuse͏, uw͏ l͏e͏v͏e͏n͏s͏l͏a͏n͏g͏ e͏n͏ o͏n͏b͏e͏p͏e͏r͏k͏t͏ a͏l͏l͏e͏s͏ a͏a͏n͏ i͏n͏k͏o͏o͏p͏p͏r͏i͏j͏z͏e͏n͏ a͏a͏n͏k͏o͏o͏p͏t͏ v͏o͏o͏r͏ u͏z͏e͏l͏f͏? Denk er eens over na! Wij helpen u heel graag naar dat extra centje iedere maand!

Wilt u adviseur worden bij Vegas worden klik dan op deze link van Vegas https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335 na de inschrijving nemen wij contact met u op.

U ontvangt 30% winstmarge op het sieradenassortiment

U ontvangt 40% winstmarge op eau de parfums

U ontvangt 40 % winstmarge op cosmetica en voedingssupplementen

Wilt u fijn uw eigen tijd indelen vanuit huis werken, ideaal voor ouders met gezinnen o.a kortom iedereen die graag wat extra wil verdienen bij Vegas en per maand.

U bepaald zelf uw eigen werkdag.

Werken voor een stabiele onderneming met sinds 2003 een groeiende, sterke aanwezigheid op de wereldmarkt, die wordt geleid door de oprichters en dicht bij de klant staat.

Zonder minimaal aankoopbedrag en zonder verplichtingen;

Op elke product zit Up dit moet u zien als punten, deze worden aan de eind van de maand opgeteld. Hoe meer Up dus, hoe meer bonus u kunt verwachten van Vegas. Vegas betaald u altijd netjes uit in het midden van de maand, dit zijn uw extra verdiensten. Naast uw verkoop dus. Dus u verdient bij Vegas door te verkopen aan uw klanten. Hoe meer UP per maand, hoe meer u als bonus uitbetaald krijgt van Vegas als bedrijf. 

Wanneer u de startersmap niet betaald aan Vegas wordt u na 3 maand uitgeschreven door Vegas zelf.

U ontvangt van Vegas zelf een mail over niet van Parfum Hanneke, wij werken samen met dit top bedrijf Vegas.

Belastingdienst zoals bij elke baan dus ook thuiswerk bij VEGAS en dient u wel wat u verdient op te geven aan de belastingdienst dit is uw eigen verantwoordelijkheid! In Nederland 2024 mag u een bedrag bijverdienen €8520,- belastingvrij bijverdienen. Onder overige werkzaamheden. Voor Belgie even navragen wat u belasting vrij mag bijverdienen.

Heb ik een Kamer van Koophandel nummer nodig?

Voor Nederland nee, dit hoeft niet als u verdiensten onder het bedrag van 8520,- blijft. Gaat u heel veel verkopen en u komt boven de toegestane bijverdiensten grens uit, dan moet u zich wel inschrijven bij de kamer van koophandel. 

€2500 is de max in Belgie dan is een ondernemingsnummer verplicht.

Indien u niet levert aan de klanten wordt u uitgeschreven bij de VEGAS, deze verantwoordelijkheid ligt bij u en de gevolgen zijn dan ook voor u!

Na uitleg hoe VEGAS en werkt zijn wij niet verantwoordelijk hoe u promoot op uw sociaal media kanalen hier bedoelen wij mee, dat openbaar merk vergelijk met merk flesje niet mag u riskeert dan een boete.

Piramidespelen:

VEGAS is geen piramidespelen aangezien u verdient op de verkoop als Adviseur bij VEGAS.

U verdient niet op een inschrijving bij VEGAS u verdient door te verkopen!

Bij VEGAS komen uw winsten uit de verkoop van producten, niet uit het werven van nieuwe leden. Dit onderscheidt ons van financiële piramides en benadrukt de integriteit van VEGAS.

Ontdek zelf de vrijheid en mogelijkheden bij VEGAS en maak deel uit van een groeiende gemeenschap die succes in eigen hand neemt.

Hoe herkent U een nu een piramidespel :

de winst hangt af van de nieuwe deelnemers

Soms lijkt het bedrog op een piramidespel, maar is het eerder een verkoopmethode of financieel bedrog. 

Risico’s piramidespel voor de speler/Onzekere betaling/Geen leeftijdscontrole.

Let op: is het te mooi om waar te zijn? Moet u snel handelen? Krijgt u ontwijkende antwoorden als u vraagt hoe het precies zit?

Dit gaat vaak samen met het bedrog van een piramidespel.

Omdat wij veel vragen kregen wat vul ik nu bij adviseur de bic code hier beneden het overzicht dus om uw inschrijving bij Vegas makkelijker te maken. Het contract hoeft u niet meer op te sturen naar Vegas, dat is de mail die u ontvang na inschrijving van Vegas.