10 KORTING CODE : MEI! ONTVANG 4 GRATIS GEURTESTERS VAN FM PARFUM HANNEKE. DE PRODUCTEN VAN FM ZIJN NIET GETEST OP DIEREN! WIJ WERKEN UITSLUITEND MET VOORAF BETALING. GEEN VERZENDKOSTEN DMV TIKKIE KUNT U OOK BETALEN AAN ONS! BEZORGING 2 a 3 DAGEN!

Voor velen is het een droom: een eigen webshop te beginnen. De voordelen van thuis werken, de flexibele werktijden, eigen baas zijn en ondertussen een goede boterham verdienen, wie wil dat niet ? Hoe gemakkelijk is het om een webshop te starten met behulp van dropshipping?

Een andere belangrijke vraag is of u met voorraden gaat werken, wat betekent vooraf al honderden euro’s aan investering. Heeft u daar de financiële ruimte wel voor en niet onbelangrijk; raakt u deze voorraden ook weer kwijt? Een goed alternatief is dropshipping.

Dropshipping houdt in dat de bestellingen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden, waardoor u als verkoper geen bestellingen hoeft te verpakken en te verzenden. Klinkt ideaal, maar veel dropshipping leveranciers werken alleen met de grotere bedrijven. Hierdoor is het lastig om als (beginnende) particulier een geschikt dropshipping bedrijf te vinden.

Door u aan te melden op deze pagina bij FM Parfum Hanneke, wordt u lid van de FM group. FM Parfum Hanneke werkt nauw samen met FM World Benelux, de groothandel/leverancier van kwalitatieve parfums, cosmetica en huishoudelijk producten.

Nadat u zich heeft aangemeld op deze pagina, ontvangt u direct daarna de inlogcodes, waarmee u rechtstreeks vanuit de groothandel/leverancier producten kunt bestellen. Deze producten besteld u met inkoopkorting, waardoor u ongeveer 30% winstmarge ontvangt. U kunt kiezen om bestellingen te bundelen, maar ook rechtstreeks bij u of de klant laten bezorgen.

Maar dat is niet alles! U ontvangt ook een persoonlijke webshoplink. Deze link is aan uw account gekoppeld. Via deze link kunnen klanten de producten uit de webshop bestellen. De bestelling en verzending wordt vervolgens volledig door FM verwerkt en verzonden. De winst van de verkoop wordt rechtstreeks op uw FM account geplaatst. En daarbij wordt de webshop ook nog eens automatisch up- to-date gehouden, hoe gemakkelijk wilt u het hebben!

Het enigste wat u hoeft te doen, maar uitermate belangrijk, is enthousiast worden over de producten en deze promoten in uw omgeving. Heeft u geen affiniteit met parfum en of make- up, koffie, thee, kaarsen, zoek dan verder! Een goede verkoop werkt alleen als u volledig achter het product staat welke u verkoopt aan uw klanten. En geen nood, wij helpen u en vooral u spaart niet alleen veel geld uit, u verdient er ook mee.

Begeleiding :

FM werkt alleen met sponsors, met als reden dat hierdoor betere begeleiding mogelijk is. Het is dus niet mogelijk om u rechtstreeks bij FM aan te melden. Elke distributeur wordt geplaatst onder een zogenoemde sponsor, dat zijn wij het team FM Parfum Hanneke.

Kijk daarom goed, bij wie u zich aanmeldt. Dit bepaalt namelijk voor een groot deel uw succes! Veel sponsors bieden geen/of nauwelijks verdere begeleiding en daardoor wordt u in het diepe gegooid. Na de aanmelding is het helaas niet mogelijk om van sponsor te veranderen.

Bij FM Parfum Hanneke vindt goede begeleiding plaats, daarom blijft FM Parfum Hanneke uw aanspreekpunt. Ook ontvangt u een starters mail, zodat u goed voorbereid van start kunt gaan. 

De Voordelen Op Een Rij

Gratis webshop van de fm group dmv de link enigste wat u dan moet dan is promoten de producten van de fm group. Het zijn kwalitatieve producten tegen zeer concurrerende prijzen (70% goedkoper dan in de fysieke winkel). Er geldt geen afnameverplichtingen, en u heeft geen voorraden nodig.

Levering op bestelling Dropshipping (ook voor 1 enkel product)

Uitgebreide productcatalogus, ook digitaal in te zien op de fm webshop, na uw aanmelding!

Begeleiding (inclusief Starters mail) ontvangt u van het team FM Parfum Hanneke

Interesse om te starten?

Starten is heel eenvoudig. Alle informatie welke u nodig heeft ontvangt u gelijk na aanmelding. Leer vervolgens zelf de producten kennen, zodat u weet wat u verkoopt. U vindt al veel producten bij ons. Raak net zo enthousiast als wij en promoot de producten. That’s all! Laat ons samen groeien FM Parfum Hanneke en heel erg bedankt!

Waarom FM Parfum Hanneke

 • Wij bestaan al weer bijna 3 jaar!
 • Onze FM distributeurs bevinden zich door heel Nederland en Belgie. 
 • Na aanmelding ontvangt u gratis begeleiding. Door middel van ons startermailtje ontvang u de eerste week alle informatie die u nodig heeft om zo goed te kunnen starten. Maar ook daarna kunt u bij ons ook terecht met uw vragen dmv de whatsapp groep die wij hebben of per mail natuurlijk.
 • Uw succes ligt in uw handen bent u gemotiveerd dan kunt u goed verdienen bij FM, promoten is uw succes bij FM. 
 • Kan ik zelf mijn inschrijving verzorgen?

  Ja, bij ons kunt u zich laten inschrijven. Heeft u interesse, druk dan op onderstaande link, schrijf u nu gratis in en u kan per direct starten met de verkoop van onze FM Producten!

  Voor Nederland om aan te melden klik hier https://register-nl.fmworld.com/b9f16f7b-1d6e-4575-8d77...

  • Vul overal ja in dan kunnen wij uw begeleiden bij FM anders niet als u nee invult.
  • U hoeft bij FM niet te investeren in een voorraad : zodra u een bestelling heeft regelt u de betaling zelf met de klant. Daarna besteld u zelf het product in de FM shop en wordt deze vanuit het distributiecentrum rechtstreeks naar uw klant verzonden (Dropshipping).
  • Bestellingen worden rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden.
   • Samenwerken met FM WORLD betekent ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. 
   • Voor Belgie om aan te melden klik hier https://register-be.fmworld.com/447ad38f-3550-4d99-bf99...
   • Nadat u geregistreerd bent als FM Distributeur, ontvangt u van FM het distributeur nummer op het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Uw persoonlijke log-in en wachtwoord zijn vereist om bestellingen te plaatsen in de FM WORLD Nederland Shop en om toegang te krijgen tot onze partnerszone FM.
    • Als FM Distributeur is het enorm belangrijk uw punten telling zonder de punten verdient u niks extra's bij FM. Uw doel is dan ook zoveel mogelijk elke maand te verkopen naar aanleiding van uw punten ontvangt u de bonus van FM. Op bijna ieder product dat u verkoopt zitten punten op van FM. Deze worden op het einde van de maand opgeteld door FM. Hoe hoger uw punten zijn, hoe meer bonus u ontvangt van FM. Rond de 6de of 7de van de maand ontvangt u altijd een mail van FM hierover mbt extra uitbetaling. Alleen wanneer uw bedrag meer dan 50 euro is mbt uitbetaling ontvangt u van FM een mail hierover. Dit bedrag kunt u dus laten uit betalen door FM of als korting gebruiken op uw eigen bestelling.

    • Deze bonus komt naast uw verdiensten van uw gewone verkoop van de producten van FM.

Wat past het beste bij u?

- Bespaart u op boodschappen - Bespaart u op uw boodschappen die u normaal in de winkel koopt. Als Partner krijgt u zelfs de producten voor de inkoopprijs bij de FM group. Altijd dus shoppen met 30% korting, wie wil dit nu niet!

- Verdien door te verkopen - Door de producten te verkopen kunt u direct profiteren van de winstmarge 30%!

- Bouw een team op - Door het principe klanten maken klanten kunt u FM aanbevelen bij vrienden/familie/kennissen/thuis party of op een vlooienmarkt te gaan staan. Dit mag ook uiteraard.

Door een eigen team op te bouwen verdient u meer bij de FM group!

Maar ik ben geen verkoper : De eerste gedachte waar wij direct aan zien denken is: Ik ben geen verkoper, doen dit niet al heel veel mensen dit al? Moet ik geen voorraden aanleggen? Heb ik een minimale bestelverplichting?

Alle deze negatieve gedachten komen eigenlijk direct naar boven bij mensen als ze denken aan het verkopen van artikelen of diensten. Wij hebben goed nieuws voor u, onderstaande dingen hoeft u vooral niet te doen.

Dit hoeft u allemaal NIET!

 • U hoeft geen voorraad aan te leggen
 • Er is geen bestelverplichting
 • Te betalen voor een lidmaatschap
 • Stapels met artikelen in huis te nemen
 • Minimale afname verplichting
 • 25 diploma’s te hebben
 • Geen kleine lettertjes
 • Geen ervaring vereist

FM Group parfum verkopen is makkelijk, leuk en kost geen moeite.

FM Group parfum verkopen is vooral heel erg leuk, de producten verkopen zich vanzelf omdat het bekende parfums zijn. Het verschil zit hem dus in de prijs en in de verpakking en het geurconcentraat bij de fm parfums. Omdat de geurconcentraten sterker zijn die wij verkopen als de bekende parfumhuizen, verkoopt het product zich vanzelf! Het werkt eigenlijk heel erg makkelijk. Check hieronder maar eens hoe wij het aanpakken. Moeilijker is het echt niet!

De 3 belangrijkste stappen om geld te verdienen met fm parfums :

Het is nou eenmaal zo dat veel mensen het veel te moeilijk voor hunzelf maken. Het zo super makkelijk!

U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Dit werkt en als u gewoon de onderstaande stappen onderneemt om ook succesvol FM Group parfums te verkopen en een team op te bouwen.

1.Laat mensen kennis maken met de parfums

2.Bied ze desnoods een gratis geurmonster aan

3.Neem een bestelling in ontvangst en laat deze afleveren bij u klant

4.Vraag na een weekje wat ze van de parfums vinden

5.Bij enthousiasme bied ze een gratis business partnerschap aan van de fm group, de eerste 10 werkdagen zelf op de meeste producten met 50% korting shoppen.

De klant valt in uw team, vertel de mogelijkheden en dit stappenplan aan u kortings klant/ businesspartner

Zorg dat u uw businesspartner begeleid en kopieer stap 1 t/m 5 eindeloos en leer u partners hetzelfde te doen.

U staat er nooit alleen voor : U heeft ten allen tijden de mogelijkheid om ons te benaderen voor enige hulp, advies of iets anders wat er toe zal leiden dat u business zal gaan groeien. Misschien heeft u een vraag over het opbouwen van een team? Of komt u ergens niet helemaal uit? Wij sturen u na aanmelding een mailtje, zodat u zo goed mogelijk kunt starten bij FM Parfum Hanneke en de bij FM Group. Wij werken samen. Heeft u geen behoefte aan begeleiding of contact? Even goede vrienden, maar geef dit even door aan ons dmv een mailtje aan FM Parfum Hanneke en bedankt.

Het verschil tussen de inkoopprijs én de verkoopprijs is uw directe winst. Daarnaast ontvangt u voor elk verkocht product punten, deze worden automatisch op uw account gezet. Aan het einde van elke maand heeft u bij een minimum van 300 punten recht op een commissie. Heeft u een (actief) team opgebouwd? Dan ontvang u ook groepspunten en stijgt u commissie.

Geen eigen voorraad nodig!

U hoeft bij FM niet te investeren in een voorraad; zodra u een bestelling heeft regelt u de betaling zelf met de klant. Daarna besteld u zelf het product in de FM Shop en wordt deze vanuit het distributiecentrum rechtstreeks naar de klant verzonden (Dropshipping).

Als FM lid shopt u áltijd met 30% korting op alle producten! Als lid van FM krijgt u toegang tot de uitgebreide Shop waar u honderden producten vindt, die u tegen inkoopprijs kunt aanschaffen. Daarnaast profiteert u, als nieuwe Businesspartner, de eerste 10 dagen na inschrijving ook nog eens van EXTRA 20% korting op alle Parfums en de top 20 bestsellers, dit wordt automatisch verrekend in uw winkelwagen!

Vele extra's! Naast de directe winst én commissies zijn er wisselende incentives waarmee u éxtra inkomsten kunt genereren én prijzen die u kunt winnen bij de FM Group. Zelf al 5 prijzen in de wacht gesleept bij de FM Group heel erg mijn dank de FM Group.

Bij FM World staat u niet alleen voor. U runt uw business partnerschap op uw eigen manier, maar u kunt op allerlei verschillende manieren hulp krijgen. Zo zijn er motivatie programma's, is er een speciale Facebookpagina van de FM group én kunt u al uw vragen stellen aan het team van FM Parfum Hanneke. Daarnaast kan u als business partnerschap inloggen op de partnerzone.

Hier vindt u allerlei extra info, handleiding voor uw business partnerschap bij de FM Group op de shop.

Alle voordelen van een FM-Distributeur op een rijtje:

Makkelijk te combineren met school, kinderen en eventueel ander werk.

U bepaald zelf uw indeling dus uw werkdag!

Ervaring of certificaten is niet nodig! Deze kunt u wel behalen bij FM door goede verkoop per maand ontvangt u dus al een mooi certificaat van de fm group dit is dus vanaf 300 punten!

Een KVK nummer heeft u alleen nodig als u boven de bijverdiengrens uitkomt

Er geldt geen afname verplichting

Geen investering nodig, het lidmaatschap is gratis en uw start direct met besparen

Bestellen kan per stuk, er is geen minimale afname

U besteld de producten in een overzichtelijke webshop van FM World Nederland / België (ligt aan het land waar u zich inschrijft)

Prijzen kunt u regelmatig winnen dmv u fm distributeur nummer! Zelf 5 prijzen inmiddels gewonnen heel erg bedankt top bedrijf FM om mee samen te werken!

‚ÄčU kan vrijblijvend starten. Vindt u het leuk werk ga er dan voor. U verdient 30% per product dat u verkoopt en ook provisies die hoog op kunnen lopen. Op alles wat u verkoopt, heeft u winst en u hoeft hiervan niks af te dragen aan mij of FM.

U verdient natuurlijk per elk verkocht flesje en ook bij andere FM producten. Hoe duurder de parfum, hoe meer winst. En vergeet de bonus van de fm group niet bij goede verkoop! U kunt veel verdienen bij de FM Group maar echt afhankelijk van uw eigen inzet!

Zijn mijn gegevens vertrouwlijk na inschrijving bij FM ?

Ja, met uw gegevens wordt altijd vertrouwlijk mee om gegaan bij FM.

Betaald u uit dmv uurloon ?

Nee u bent eigen baas een ondernemer dus uw verdiensten zijn 30 % op de verkoop van een product van FM. Als u rond de 3400 punten zit ontvangt u al een kleine bonus van FM. Verdiensten kunnen per maand hoog op lopen, maar dit ligt echt aan uw eigen inzet. Doet u niks en promoot u dus niet na aanmelding, dan kunt u niet verwachten, dat u wat gaat verdienen bij FM.

Is de parfum van FM World nep en is de geur niet na 10 minuten verdwenen?
De parfum van FM is GEEN NEP! De concentraten die gebruikt worden, worden ingekocht bij DROM Fragrances in München en deze zijn met een minimum van 20% parfumconcentraat hoger in kwaliteit dan de “grote”merken met de dure reclamecampagnes in de glossy magazines. Dat de klant die dure reclame zelf betaalt en dat die mede verwerkt is in de prijs van de parfum realiseert hij/zij zich vaak niet. De geuren blijven door de hogere concentratie zelfs langer hangen.

Als het niet loopt kan ik dan stoppen?

Ja u kunt gewoon stoppen op elk moment, wanneer u wilt na 1 jaar wordt automatisch uitgeschreven door de FM Group.

Wij zijn niet verantwoordelijk hoe een distributeur promoot na de uitleg hoe de werkwijze bij de fm group is.

Veel mensen verwarren MLM met een piramidespel.

Een piramidespel is een spel waarbij deelnemers een inleg moeten doen en tevens anderen proberen over te halen om mee te doen waarna de inleg van de nieuwkomers als prijzengeld uitbetaald word aan de bestaande deelnemers. De inleg van diegene die geworven word, komt toe aan diegene die boven hen in de piramide staan. De winnaars zijn dus de organisatoren in de top van de piramide. In veel landen is een piramidespel illegaal, zo ook in Nederland. MLM is daarentegen een legale marketingmethode waarbij de producten niet via de traditionele weg van media en reclame naar de klant toe gaan, maar dmv FM distributeurs die vanuit huis werken. Hierbij krijgen  de FM distributeurs geen gedeelte van de investering, maar kunnen alleen inkomsten gegenereerd worden op basis van hun klanten. Op het moment dat er alleen maar geld betaald dient te worden aan degene die u inschrijft en er verder geen sprake is van een product of dienst, kunt u zich afvragen of het “zuivere koffie” is waarin u geïnteresseerd bent…

Ja, er zijn binnen FM World verschillende mogelijkheden om geld te verdienen:
1. De winst die u maakt op een product ofwel het verschil tussen de in- en verkoopprijs.
2. Door het maken van reclame, ofwel door uw bekenden ook het inkoopvoordeel te gunnen als koertings klant.

Als ik niet van verkopen houdt kan ik dan toch geld verdienen?
Ik heb een uitkering. Komt deze in gevaar als ik me aansluit bij FM World Benelux en geld ga verdienen?
Wij adviseren u te allen tijde even contact op te nemen met de contactpersoon van de uitkerende instantie. Deze staat daar zeker niet negatief tegenover en zal samen met u kunnen bekijken hoe een en ander in te passen is.

Als ik lid wordt moet ik me dan aanmelden bij de KVK?
Als u voornemens heeft om maandelijks honderden producten te gaan verkopen of op een vlooienmarkt te gaan staan dan wel.

Als u voor een kleine kring verkoopt dus niet.

Hoe zit het met de belasting?
Uw leven wordt per direct goedkoper! Daarnaast adviseren wij om 1/3de van de commissie die u ontvangt aan
de kant te zetten. Na uw eerste jaar kan u balans opmaken van inkomsten en uitgaven die u heeft gemaakt en kan u aan de hand daarvan ervoor kiezen om het wel of niet op te geven aan de belastingdienst als inkomsten door nevenactiviteit.

Als ik besluit het een kans te geven, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Dan meld u zich vandaag aan op deze pagina. Aanmelding is gratis voor de functie FM distributeur! Vervolgens ontvangt u van ons de starters mail.

Als FM distributeur gaat u 30% besparen op meer dan 1000 (dagelijkse) producten, zoals parfum, make-up en verzorgingsmiddelen.

 • De producten hebben een hoge kwaliteit-prijsververhouding, waardoor kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt.

 • Er geldt geen afnameverplichting; bij 1 jaar inactiviteit word u automatisch uitgeschreven.

 • Elk product heeft punten, welke omgezet wordt naar korting op uw volgende bestelling. U kunt dit vergelijken met punten sparen in de supermarkt, met het verschil dat de punten uitbetaald worden.

 • Bestellingen worden rechtstreeks bij de klant afgeleverd

 • FM zijn dierproefvrije producten / Parabeenvrij

 • Alle parfumflesjes zijn gemaakt van gerecycled glas.
 • Alle producten zijn dierproefvrij en vrij van schadelijke toevoegingen, zoals nitrosaminen en parabenen. 
 • Personen met een parfumallergie zijn vaak allergisch voor de stof citronellol. FM heeft parfums zonder deze allergeen.
 •  

  Bekijk het filmpje van onze Wim van der Schoor hoe FM werkt!

  Er zijn 2 manieren om te verkopen bij FM 

  1ste manier : U krijgt na uw aanmelding van FM Parfum Hanneke een link zodat klanten meteen op de FM shop kunnen shoppen het enigste wat u dan hoeft te doen is de producten aanbevelen van FM.  Zodra een klant gaat bestellen dmv deze link ontvangt u meteen na betaling van de klant uw punten op uw account. Makkelijker kan het haast niet!

  2de manier : Na uw inschrijving ontvang u een unieke FM distributeur nummer van de FM group. Waarmee u voor uw klanten rechtstreeks producten kunt bestellen. De punten komen dan automatisch op uw account na uw bestelling op de FM Shop. Het verschil tussen de inkoopprijs én de verkoopprijs is uw directe winst. Daarnaast ontvangt u voor elk verkocht product punten, en hiervoor ontvangt u commissie= extra geld. 

  • Zien wij vandaag uw aanmelding nog tegemoed en heel erg bedankt namens het team van FM Parfum Hanneke.