10% KORTING ONTVANGEN CODE VALENTIJN/VALENTIJNSAANBIEDINGEN ZIJN GESTART DE PRODUCTEN VAN FM ZIJN NIET GETEST OP DIEREN! BIJ IEDERE BESTELLING 5 GRATIS GEURTESTERS VAN FM PARFUM HANNEKE. WIJ WERKEN UITSLUITEND MET VOORAF BETALING. GEEN VERZENDKOSTEN DMV TIKKIE KUNT U OOK BETALEN AAN ONS! BEZORGING 2 a 3 DAGEN!

Ineresse om FM Distributeur te worden?


Het is een samenwerking met FM. U heeft verschillende keuzes...wilt u graag producten voor eigen gebruik tegen inkoopprijzen, vindt u promoten leuk? Netwerken? Samenwerken? Een team opbouwen, begeleiden, coachen? Of een combinatie? Alles kan en alles mag! Het gaat over producten (een hele unieke high quality en eerlijke productlijn waar iedereen blij van wordt). FM heeft een groot en divers assortiment, allemaal producten met een waanzinnige prijs en kwaliteit! De producten verkopen zichzelf, als mensen er mee in aanraking komen zijn ze direct enthousiast! Op deze manier bouwt u snel en makkelijk een klantenkring op en klanten blijven bij u terug komen, let maar eens op. U kunt het geheel doen zoals u zelf zou wilt en bij u past! En als u liever niet wilt verkopen hoeft dit ook niet bij FM u kan zich ook aanmelden voor eigen gebruik als Vip klant!


-Wat kan u onder andere doen bij FM?

FM bied heel veel mogelijkheden, voor ieder wat wils. U kunt ervoor kiezen om online (en/of offline) producten te gaan promoten, via uw eigen officiële webshop van FM (gratis), waarvan de winst (minimaal 30%) direct voor uzelf is. De 1e 10 dagen nadat u start bij FM krijgt u zelfs nog eens 50% korting als welkomscadeau! 

-Inkoop?
Nee! U hoeft het zelf niet in te kopen, de klant betaalt en daarna besteld dmv uw inkoop webshop, tegen de inkoopprijs. Het verschil (30-%) is direct voor u. De levertijd van de producten is doorgaans 24-48u. 

-Waar?
Veelal doen wij dmv sociaal media. Denk hierbij aan Facebook, Instagram, andere sociale media kanalen, een eigen (gratis) webshop starten. Maar ook offline denk bijvoorbeeld eens aan uw eigen omgeving, familie, vrienden en bekenden. Als u het leuk zou vinden kunt u ook op markten kan gaan staan met de producten van FM. Dus als u zou willen zou u thuis vanaf uw bank alles kunnen regelen voor FM, u heeft alleen een telefoon en Wi-Fi nodig! 

- Verdienmogelijkheden

Wij zijn echt een hele unieke business, anders dan alle andere. Het is heel veel zijdig met vele mogelijkheden en u mag en kan het helemaal doen op de manier die u wilt. Niks moet, alles mag en kan. Geen gepush!

– Targets?

Nee! U doet het op uw manier en uw eigen tempo.
Wij werken zonder inschrijfkosten, zonder starterspakketen, u heeft geheel geen kosten en geen risico's. 

- Kosten?

Nee! Het is gratis, geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen, alleen maar leuk!

- Extra's

Ook kans maken op een gratis auto van FM en leuke reizen zijn mogelijk en mooie prijzen winnen bij FM!


U kan vrijblijvend starten. Vindt u het leuk ga er dan voor. U verdient 30% per product dat u verkoopt en ook provisies die hoog op kunnen lopen. U kunt ook zelf een eigen FM team starten, indien u dit leuk vind om een team te begeleiden. U komt bij een leuk team dames en heren met persoonlijke coaching en begeleiding waar wij u graag helpen om een succesvolle business op te bouwen.

 

Kort samengevat wat houdt de functie in als FM distributeur!

-Wat gaat u doen?- U gaat Online producten verkopen, via een officiële kant en klare webshop, waarvan de winst (30%) direct voor uzelf is.

-Inkoop?- Nee! U hoeft het zelf niet in te kopen, de klant betaald en daarna besteld u. U besteld de producten met uw eigen account tegen de inkoopprijs, het verschil (30%) is direct voor u.

 - Dmv de link die u van ons ontvangt na uw aanmelding kunnen klanten meteen online shoppen op uw account van FM. Deze link mag u met iedereen delen.

-Waar?- U verkoopt de producten via u eigen sociale media o.a facebook/instagram/home party's/marktplaats/ markten/vrienden/bekenden of familie.

Moet ik geld inleggen als ik lid wil worden bij FM Group?

Nee, het lidmaatschap is helemaal gratis.

Zijn mijn gegevens vertrouwlijk na inschrijving bij FM ?

Ja, met uw gegevens wordt altijd vertrouwlijk mee om gegaan bij FM na uw inschrijving op deze pagina komt u bij FM Parfum Hanneke in het team!

Betaald u uit dmv uurloon ?

Nee u bent eigen baas een zelfstandige dus uw verdiensten zijn 30 % op de verkoop van een product van FM. Als u rond de 3100 punten zit ontvangt u al een kleine bonus van FM. Verdiensten kunnen per maand hoog op lopen, maar dit ligt echt aan uw eigen inzet. Doet u niks en promoot u dus niet na aanmelding, dan kunt u niet verwachten, dat u wat gaat verdienen bij FM.

Is de parfum van FM Group nep en is de geur niet na 10 minuten verdwenen?
De parfum van FM is GEEN NEP! De concentraten die gebruikt worden, worden ingekocht bij DROM in München en zijn met een minimum van 20% parfumconcentraat hoger in kwaliteit dan de ´grote´ merken met de dure reclame campagnes in de glossy magazines. Dat de klant die dure reclame zelf betaalt en dat die mede verwerkt is in de prijs van de parfum realiseert hij/zij zich vaak niet. De geuren blijven door de hogere concentratie zelfs langer hangen. 

Ik heb wel eens ooit iets gehoord over een piramide spel? Hoe weet ik zeker dat dit geen piramide spel is?
Piramide spelen zijn bij de wet verboden. Netwerkmarketing is een normale manier van marketing, alleen nog niet heel erg ingeburgerd in Nederland en Belgie. Geld wat normaal aan reclamebureaus besteed wordt gaat bij netwerkmarketing naar de mensen die de reclame maken.

Enkele voorbeelden van zeer gerespecteerde netwerkmarketingbedrijven in Nederland zijn : Herbalife, ACN en andere bedrijven die al meer dan 10 jaar officieel in Nederland gevestigd zijn. U weet zeker dat u niet met een piramidespel te maken hebt als er een product of dienstverhandeld wordt en de uitbetalingen op uw bankrekening overgemaakt worden door een bedrijf dat netjes geregistreerd staat bij de KvK en dat een Nederlands BTW-nummer heeft. 

Als ik besluit het een kans te geven, hoe gaat dat dan in zijn werk?

Dan meld u zich vandaag aan op deze pagina.

Aanmelding is gratis voor de functie FM distributeur! En u wordt door ons in het begin begeleidt zodat u vervolgens zelfstandig vanuit huis kunt werken!

Als ik lid wordt moet ik me dan aanmelden bij de kamer van koophandel?
Als uw voornemens zijn om maandelijks honderden producten te gaan verkopen in een winkel of op een markt en dergelijke dan wel. Als u fijn voor uzelf en uw familieleden en vrienden besteld, dus verkoopt in kleine kring dan niet.  Dan worden uw verdiensten als bijverdienste gezien!

Als FM distributeur gaat u 30% besparen op meer dan 1000 (dagelijkse) producten, zoals parfum, make-up en verzorgingsmiddelen.

 • De producten hebben een hoge kwaliteit-prijsververhouding, waardoor kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt.

 • Er geldt geen afnameverplichting; bij 1 jaar inactiviteit word u automatisch uitgeschreven.

Verdienste : Als FM Group FM distributeur mag u FM parfum (en andere producten) verkopen voor een afgesproken prijs: hierdoor kunt u een leuke verdienste opbouwen. Van de verkoopprijs is 30% uw winstmarge.

 • Elk product heeft punten, welke omgezet wordt naar korting op uw volgende bestelling. U kunt dit vergelijken met punten sparen in de supermarkt, met het verschil dat de punten uitbetaald worden.

 • Bestellingen kunnen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden.

 • De producten en het concept van de FM Group worden al veelvuldig toegepast in o.a kapsalons,schoonheidssalons, nailsalons en verschillende webshops.

   

  Wij zoeken altijd bedrijven die het zien zitten om de producten van FM te verkopen. Heeft u nu nog niks om te verkopen in een winkel. Maar wilt u een winkel openen. FM heeft mooie producten waarmee u een brede doelgroep kunt bedienen.

  Of u heeft al een winkel. Het maakt eigenlijk niet uit wat voor winkel u heeft, het is altijd wel te combineren met de producten van FM de Group. U kunt natuurlijk het gehele assortiment aanbieden, of een paar productgroepen.

  Hieronder wat voorbeelden van bedrijven die ook FM producten verkopen:

  • Kappers
  • Bloemenzaken
  • Hotels
  • Kledingwinkels
  • Online webshops

  Een eigen winkel kan een droom zijn die u misschien al jaren heeft. Met de producten van FM kunt u in uw eigen stad en omgeving waar u wilt starten zeker van waarde zijn. U kunt ook klein beginnen en op een markten gaan staan of voor een x aantal maanden een pop-up store huren.
  Wat ook een goede optie kan zijn is het bijvoorbeeld te combineren met een DHL-ophaalpunt of dat u een hoekje huurt bij een bestaande winkel (shop in shop).

  Waar moet u aan voldoen?

  • Iedereen mag de producten van FM World verkopen, mits u goed staat ingeschreven met een eigen account bij FM.
  • U de maximale verkoopprijzen hanteert zoals deze kunt vinden in de catalogus bij FM op de shop.
  • U mag de acties en kortingen indien van toepassing overnemen van FM World Benelux, u mag natuurlijk altijd ook zelf kortingen maken of een leuke sets maken met de producten van FM.

  Wat zijn de kosten?

  Om producten van FM World in te kopen heeft u een eigen account nodig. Bij ons op deze pagina kunt u zich inschrijven als FM distributeur. Er zijn geen kosten verbonden aan lid worden en blijven. Met uw eigen account besteld u zelf direct bij de leverancier (de FM Group) en bepaald u zelf hoeveel en hoe vaak u inkoopt.
  U betaald altijd de inkoopprijs en afhankelijk van hoeveel u besteld de verzendkosten.

  Het kost u dus eigenlijk niks, behalve de investering voor de producten die u dus wilt inkopen voor uw (toekomstige) winkel. Na aanmelding krijgt u toegang tot een gratis FM Webshop! Klanten kunnen rechtstreeks in uw shop bestellen. De producten worden vanuit het distributiecentrum de FM group naar de klant verstuurd en de winst en punten worden direct op uw account gestort. U bepaalt zelf of u de webshop van FM wilt gebruikt voor de klant.

FM zijn dierproefvrije producten / Parabeenvrij

 • Alle parfumflesjes zijn gemaakt van gerecycled glas.
 • Alle producten zijn dierproefvrij en vrij van schadelijke toevoegingen, zoals nitrosaminen en parabenen. 
 • Personen met een parfumallergie zijn vaak allergisch voor de stof citronellol. FM heeft parfums zonder deze allergeen. 

Waarom FM Parfum Hanneke

 • Wij bestaan al weer ruim 2 jaar.
 • Onze FM distributeurs bevinden zich door heel Nederland. 
 • Na aanmelding ontvangt u gratis begeleiding. Door middel van ons startermailtje ontvang u de eerste week alle informatie die u nodig heeft om zo goed te kunnen starten. Maar ook daarna kunt u bij ons ook terecht met uw vragen dmv de whatsapp groep die wij hebben of per mail natuurlijk.

 

Alle voordelen van een FM-Distributeur op een rijtje:

 • Als FM Parfum Distributeur shopt u direct bij de leverancier (FM Group) tegen inkoopprijs. Er zijn meer dan 1000 (dagelijkse) producten. De producten hebben een goede kwaliteit-prijsverhouding, waardoor kwaliteit voor iedereen betaalbaar wordt.
 • Er geldt geen afnameverplichting: maar bij 1 jaar inactiviteit word u automatisch uitgeschreven.
 • Geen investering nodig. Het lidmaatschap is geheel gratis. En u start direct met besparen.
 • U wordt door ons FM team geholpen, in welke mate is natuurlijk afhankelijk van uw behoefte.
 • Bestellen kan per stuk (geen minimale afname).
 • Ervaring of diploma’s zijn niet nodig! U kunt certificaten behalen bij FM. Wanneer u goed verkoopt per maand.
 • Geen kleine lettertjes of extra kosten.
 • U bestelt de producten in een overzichtelijke webshop van de FM group.
 • Als FM Distributeur mag u de FM producten verkopen voor een afgesproken prijs.
 • Hierdoor kunt u een leuke verdienste opbouwen. Van de verkoopprijs is 30% uw winstmarge.
 • Bijna ieder aangekocht product heeft punten, welke automatisch aan uw account worden toegevoegd.
 • Waarmee uw korting op uw volgende bestelling kunt krijgen, of bij een bedrag van 50 euro aan het eind van de maand in geld kan laten uitbetalen.
 • Bestellingen kunnen rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden (dropshipping) of laten ophalen bij een PostNL pakketpunt.
 • De winst van het bedrijf wordt naar verhouding verdeeld over de leden en dus ook over uw FM team, waardoor u een heel leuk inkomen kunt opbouwen. Dit is voor iedereen haalbaar, wat niet betekent dat u er niets voor hoeft te doen. Inzet wordt beloond! Promoten is uw succes bij FM!
 • De producten en het concept van de FM Group worden al veelvuldig toegepast in:
  Kapsalons/Schoonheidssalons/Nagelsalons/Webshops en Winkels.
 • Ook kunt u dmv uw FM distributeur nummer prijzen winnen bij FM.
 • Wij raden u aan om facebook live te volgen van Wim op de maandagavond tijdstip 20:30 tot 21:30 doet u dit niet verwacht dan ook niet dat u zich zal ontwikkelen bij FM en verwacht dan ook niet de bonus van FM.
 • Uw succes ligt in uw handen bent u gemotiveerd dan kunt u goed verdienen bij FM, promoten is uw succes bij FM. 
 • Kan ik zelf mijn inschrijving verzorgen?

  Ja, bij ons kunt u zich laten inschrijven. Heeft u interesse, druk dan op onderstaande link, schrijf u nu gratis in en u kan per direct starten met de verkoop van onze FM Producten!

  Voor Nederland om aan te melden klik hier https://register-nl.fmworld.com/b9f16f7b-1d6e-4575-8d77...

  • Vul overal ja in dan kunnen wij uw begeleiden bij FM anders niet als u nee invult.
  • U hoeft bij FM niet te investeren in een voorraad : zodra u een bestelling heeft regelt u de betaling zelf met de klant. Daarna besteld u zelf het product in de FM shop en wordt deze vanuit het distributiecentrum rechtstreeks naar uw klant verzonden (Dropshipping).
  • Bestellingen worden rechtstreeks bij de klant afgeleverd worden.
   • Samenwerken met FM WORLD betekent ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. 
    • Voor Belgie om aan te melden klik hier https://register-be.fmworld.com/447ad38f-3550-4d99-bf99...
     Nadat u geregistreerd bent als FM Distributeur, ontvangt u van FM het distributeur nummer op het e-mailadres dat u heeft opgegeven. Uw persoonlijke log-in en wachtwoord zijn vereist om bestellingen te plaatsen in de FM WORLD Nederland Shop en om toegang te krijgen tot onze partnerszone FM.
    • Kan ik rechtstreeks de producten bestellen en af laten leveren?

     Door lid te worden van de FM Group kunt u rechtstreeks de producten met een korting van 30% bestellen in de webshop. U kunt de producten zowel naar uzelf laten sturen of rechtstreeks naar de klant. De eerste 10 dagen ontvangt u op bepaalde producten zelfs 50 % korting van FM. Deze korting wordt door FM automatisch verrekend!

     Als FM Distributeur is het enorm belangrijk uw punten telling zonder de punten verdient u niks extra's bij FM. Uw doel is dan ook zoveel mogelijk elke maand te verkopen naar aanleiding van uw punten ontvangt u de bonus van FM. Op bijna ieder product dat u verkoopt zitten punten op van FM. Deze worden op het einde van de maand opgeteld door FM. Hoe hoger uw punten zijn, hoe meer bonus u ontvangt van FM. Ziet u dit niet zitten ivm punten telling wordt dan geen FM distributeur en zoek verder naar een andere werk.

     Rond de 6de of 7de van de maand ontvangt u altijd een mail van FM hierover mbt extra uitbetaling. Alleen wanneer uw bedrag meer dan 50 euro is mbt uitbetaling. Dit bedrag kunt u dus laten uit betalen door FM of als korting gebruiken op uw eigen bestelling. Deze bonus komt naast uw verdiensten van uw gewone verkoop van de producten van FM.

     Hoe kunt u nu starten?

  • Bekijk het filmpje van onze Wim van der Schoor hoe FM werkt!

   Er zijn 2 manieren om te verkopen bij FM 

   1ste manier : U krijgt na uw aanmelding van FM Parfum Hanneke een link zodat klanten meteen op de FM shop kunnen shoppen het enigste wat u dan hoeft te doen is de producten aanbevelen van FM.  Zodra een klant gaat bestellen dmv deze link ontvangt u meteen na betaling van de klant uw punten op uw account. Makkelijker kan het haast niet!

   2de manier : Na uw inschrijving ontvang u een unieke FM distributeur nummer van de FM group. Waarmee u voor uw klanten rechtstreeks producten kunt bestellen. De punten komen dan automatisch op uw account na uw bestelling op de FM Shop. Het verschil tussen de inkoopprijs én de verkoopprijs is uw directe winst. Daarnaast ontvangt u voor elk verkocht product punten, en hiervoor ontvangt u commissie= extra geld.

   Zien wij u aanmelding tegemoed en bedankt namens het team FM Parfum Hanneke.