VEGAS EN FM GROUP U ONTVANGT 1 GRATIS GEURTESTERS BIJ UW BESTELLING! LEVERING BELGIE/NEDERLAND/LUXEMBURG TEAM PARFUM HANNEKE WERKT UITSLUITEND MET VOORAF BETALEN O.A DOOR TIKKIE. VERZENDING FM GROUP 2 a 3 WERKDAGEN. VEGAS 5 a 7 DAGEN WERKDAGEN. VERZENDKOSTEN 5 EURO.

FM Parfums Is er dan wel een verschil?

Er is wel degelijk een verschil tussen de geuren van de FM Group en die van de bekende merken, er zit namelijk erg veel verschil in de verhouding van het percentage geurconsentraat wat aan ieder flesje parfum wordt toegevoegd.

Alle FM Parfums (behalve de Utique parfums hebben een nummer i.p.v. een naam. Daarnaast zijn de meeste FM parfums geinspireerd op bekende geuren. Andere geuren/parummerken uit de winkel hebben niets met FM World te maken en andersom, FM maakt de parfums in een eigen fabriek in Polen. FM World kiest ervoor om de parfumvaten wel in dezelfde fabriek (DROM) te kopen net als 80% van alle bekende merken, maar het vervolgens via distributeurs te verkopen. Doordat er geen dure reclames worden gemaakt en de flesjes er simpel maar elegant uitzien, betaald u echt voor de geur.

 • FM parfums zijn niet nep
 • FM parfums zijn goedkoper
 • FM parfums zijn er in 280 verschillende geuren
 • FM parfums zijn geïnspireerd op bekende geuren
 • FM parfums zijn sterker dan andere parfums (FM parfums bevatten 20% geurconcentraat)

FM parfum verkopen

Aanmelden voor de fm group is gratis de eerste 10 dagen shopt u op de meeste producten nog eens met 50% korting op de shop van de fm group. Deze korting wordt automatisich verrekend door de fm group. Bent u inmiddels enthousiast geworden over de FM producten en lijkt het u leuk om deze artikelen zelf aan de man te brengen en dus zelf FM parfum te verkopen? Dat is heel gemakkelijk te realiseren, het is relatief makkelijk en goedkoop om hiermee te beginnen. U kan hier gewoon vanuit huis mee beginnen naast uw huidige baan eventueel, uiteraard ligt het succes wat u behaalt voornamelijk aan uzelf. Het enige wat u hoeft te doen voordat u kunt beginnen met verkopen en bestellen is uzelf inschrijven via https://register-nl.fmworld.com/e0f65972-36d6-403a-ab9a-29213d2974b0

Eau de Parfum Vegas

Een nieuw geurtje uitzoeken voor uzelf kan een flinke uitdaging zijn. Niet alleen de geur zelf is ontzettend belangrijk wanneer u een nieuwe luchtje uitkiest; u moet ook nog eens beslissen of u uw nieuwe geur als Eau de Toilette of als parfum wilt. De naam van de geur mag dan wel hetzelfde zijn, maar een Eau de Toilette ruikt heel anders dan een parfum.

Wij leggen uit wat het verschil is tussen Eau de Toilette en parfum, zodat u de juiste keuze kunt maken.

De 5 verschillende soorten geuren

U heeft ontdekt welke parfum bij u past en weet precies welke geur u wilt kopen. U keuze wordt stukken makkelijker als u weet dat Eau de Toilette en parfum niet gewoon chique klinkende Franse woorden zijn. Het zijn namelijk heel verschillende geurtypen.

Als eerste is het belangrijk om te weten hoe geurtjes worden gemaakt. Fabrikanten mengen natuurlijke en synthetische oliën met een oplosmiddel, zoals alcohol. Olie zorgt voor de heerlijke geur. Alcohol zorgt ervoor dat u de geur makkelijk kan verstuiven en laat de geurende bestanddelen achter op de huid. Alcohol regelt de concentratie van de geur en bepaalt hoe lang de geur op uw huid blijft hangen. Of een geur snel vervliegt of juist lang blijft hangen, hangt af van de hoeveelheid alcohol en parfum oliën die gebruikt zijn.

De meeste luchtjes zijn verkrijgbaar als Eau Fraîche, Eau de Cologne, Eau de Toilette, Eau de Parfum en Parfum. De Franse termen vliegen u in de parfumwereld om de oren, maar no worries. Wij leggen u precies uit wat deze geurtypes allemaal inhouden, zodat u precies weet wat bij u past.

Eau Fraîche

Deze geuren bestaan voor 1% tot 3% uit parfumolie en vervliegen binnen een uur. Als u een gevoelige huid hebt, dan is een Eau FRAICHE is een uitstekend geschikt voor u. Er zit namelijk erg weinig alcohol in. 

Eau de Cologne

Deze geuren bestaan voor 2% tot 4% uit parfumolie en blijven ongeveer twee uur hangen. Het is een fabeltje dat Eau de Colognes vooral voor mannen zouden zijn. Er zijn namelijk genoeg EAU de COLOGNES voor dames verkrijgbaar! Deze luchtjes zijn ideaal om gedurende de dag op te sprayen als u uzelf even wilt verfrissen. 

Eau de Parfum

Standaard parfums/Premium parfums wat betekent dat u zo’n 3 uur lang plezier hebt van de heerlijke geur zonder bij te sprayen. Bij Vegas ligt de geurconcentratie zelfs op 22-23% dat betekend dat u langer zult genieten van de geur eau de parfum!

Parfum

Parfum is de duurste en meest luxueuze geur, maar u doet er wel lang mee. Een parfum bestaat tussen de 20% en 40% uit geuroliën, waardoor de geur ongeveer 8 uur blijft hangen. Parfum wordt altijd in kleine flesjes van enkele milliliters verkocht. Dit lijkt weinig, maar a little goes a long way. U heeft maar een paar keer te sprayen om een hele de dag heerlijk te ruiken! Parfum heeft een lage concentratie van alcohol en het is daardoor ideaal om te gebruiken als u een gevoelige huid hebt. 

Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en Parfum?

Eau de Toilette bevat een lager percentage parfumconcentratie en meer alcohol dan Parfum, waardoor een Eau de Toilette sneller vervliegt. Misschien denkt u dat de Eau de Toilette en Parfum versies van een geurtje dezelfde ingrediënten hebben, maar dat is niet altijd het geval. Parfums hebben in het algemeen vaak zwaardere geurnoten als hout, terwijl een Eau de Toilette juist wat frisser en bloemiger is.

Wat is beter: Eau de Toilette of parfum?

In alle eerlijkheid: dat hangt helemaal af van uw voorkeuren. Parfum is veel duurder dan Eau de Toilette, maar ideaal als u een gevoelige huid hebt of als u lang van uw luchtje wilt genieten. Eau de Toilettes zijn vaak lichte, frisse geurtjes die na een paar uur vervliegen, waardoor ze uitstekend geschikt zijn om iedere dag te gebruiken. Houdt u van subtiel, dan is een Eau de Toilette wat u zoekt. Wilt u juist liever een zwaardere en sensuelere geur die de hele dag blijft hangen? Dan is een Parfum een uitstekende keuze! Er is geen goed of fout als het op het kiezen van uw luchtje komt. Het hangt af van wat voor soort geur u zoekt en hoeveel u wilt uitgeven. 

Parfum etiquette: de do’s en don’ts van parfum

Waarschijnlijk weet u nu precies of u een Eau de Toilette of een parfum aan wil schaffen. Om nog langer plezier te hebben van uw geur te hebben wij een aantal tips voorue op een rijtje gezet.

Do:

 • Parfum hecht zich het beste aan een schone huid. Spuit na het badderen of douchten uw geurtje op om langer plezier te hebben van uw favoriete scent.
 •  Hoe verleidelijk het ook is om een keertje of vijf met uw parfum te sprayen, het is echt veel te veel. Parfum draagt u om lekker te ruiken en niet om te zorgen dat andere mensen hoofdpijn van uw geur krijgen. Paar keer een spraytje volstaat om uren lang heerlijk te ruiken.
 • Spray uw luchtje op vóórdat u zich aankleedt. Zo hecht de geur zich aan uw huid en niet aan uw kleding.

Don’t

 • Veel vrouwen sprayen hun luchtje op vlak voordat ze de deur uitgaan. Dit is niet het beste, want parfum kan lelijke vlekken maken op uw kleding. Beter is om ’s ochtends voor het aankleden uw geurtje op te doen.
 • Veel vrouwen vinden het prettig om parfum op hun polsen te doen. Dit is prima, maar wrijf liever niet op uw polsen tegen elkaar om de geur te ‘verspreiden’. Door het gewrijf verandert de geur van uw parfum en dat is zonde, toch?!
 • Veel vrouwen gebruiken een extra spraytje als ze hun parfum zelf niet meer ruiken. Vaak bent u zo gewend aan uw eigen luchtje, dat u het zelf niet meer ruikt. Het beste is om aan vriendinnen of uw vriend-man te vragen of ze de geur nog bij uw ruiken. 

Wilt u onze parfum lijsten ontvangen mail dan naar info@parfum-hanneke.nl op uw verzoek versturen wij deze van Vegas!