10 KORTING CODE : MEI! ONTVANG 4 GRATIS GEURTESTERS VAN FM PARFUM HANNEKE. DE PRODUCTEN VAN FM ZIJN NIET GETEST OP DIEREN! WIJ WERKEN UITSLUITEND MET VOORAF BETALING. GEEN VERZENDKOSTEN DMV TIKKIE KUNT U OOK BETALEN AAN ONS! BEZORGING 2 a 3 DAGEN!

FM BODYBALM WIKKELT DE HUID IN EEN ZACHTE MIST VAN EEN HEERLIJKE PARFUMGEUR/ZE BEVATTEN HYDRATERENDE EN ACTIEF HERSTELLENDE INGREDIENTEN EN IS NIET VETTIG VAN FM.

Wat is het verschil tussen Bodylotion, Bodybalm of Bodypudding?

Bodylotion :

Heeft een hoog watergehalte/Licht van structuur/Hydrateert sneller/Heeft minder voedende bestandsdelen/Trekt snel in/Heeft een verkoelend effect

Geschikt voor iedere huidtype, maar vooral de vochtarme huid heeft hier veel baat bij

Bodybalm :

Bevat minder water dan een Bodylotion/Is een mengeling van hydraterende en voedende ingrediënten/Steviger van structuur/Door het dikkere structuur trekt het minder snel in/Geschikt voor iedere huidtype met name de droge huid

Body Pudding :

Bevat het minste water/Langdurige verzorging en hydratatie/Crème achtige structuur/Laat een beschermd laagje achter/Door het dikkere structuur trekt het minder snel in/Geschikt voor de droge huid/Body Pudding voelt rijk aan zonder vettig te zijn/Daarom is Body Pudding het meest verzorgende voor een droge huid!