SALE SOMMIGE PARFUMS NU 18 EURO OP=OP. CODE GEBRUIKEN FMPARFUMS 10 PROCENT KORTING! NEDERLAND/BELGIË/DUITSLAND/LUXEMBURG BEZORGING. WIJ WERKEN MET VOORAF BETALING. LEVERTIJD 2 - 3 DAGEN. DEZE ACTIE iS ER WEER BIJ ELKE BESTELLING ONTVANGT U NU 5 GRATIS SAMPLES! GEEN VERZENDKOSTEN.

FM BODYBALM WIKKELT DE HUID IN EEN ZACHTE MIST VAN EEN HEERLIJKE PARFUMGEUR/ZE BEVATTEN HYDRATERENDE EN ACTIEF HERSTELLENDE INGREDIENTEN EN IS NIET VETTIG VAN FM.

erzorgende voor een droge

Wat is het verschil tussen Bodylotion, Bodybalm of Bodypudding?

Bodylotion :

Heeft een hoog watergehalte/Licht van structuur/Hydrateert sneller/Heeft minder voedende bestandsdelen/Trekt snel in/Heeft een verkoelend effect

Geschikt voor iedere huidtype, maar vooral de vochtarme huid heeft hier veel baat bij

Bodybalm :

Bevat minder water dan een Bodylotion/Is een mengeling van hydraterende en voedende ingrediënten/Steviger van structuur/Door het dikkere structuur trekt het minder snel in/Geschikt voor iedere huidtype met name de droge huid

Body Pudding :

Bevat het minste water/Langdurige verzorging en hydratatie/Crème achtige structuur/Laat een beschermd laagje achter/Door het dikkere structuur trekt het minder snel in/Geschikt voor de droge huid/Body Pudding voelt rijk aan zonder vettig te zijn/Daarom is Body Pudding het meest verzorgende voor een droge huid!