OP DIT MOMENT ONTVANGT U BIJ UW BESTELLING 4 GRATIS GEURTESTERS VAN FM PARFUM HANNEKE. ACTIE 15 EURO VOOR DE HEREN ONZE PURE PARFUMS. GEEN VERZENDKOSTEN. NEDERLAND/BELGIË/LUXEMBURG. WIJ WERKEN UITSLUITEND MET VOORAF BETALING. DMV TIKKIE KUNT U OOK MAKKELIJK BETALEN AAN ONS! BEZORGING 2 a 3 DAGEN!

FM,

zowel alle dames- en herenparfums, als de PURE HOME.

 

Deze producten zijn van goede kwaliteit voor een goede prijs.

 

Waarom meer betalen voor dure parfums, als u dezelfde geuren ook voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen bij Federico Mahora.

 

Wat is FM parfum precies?

 

FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft de FM Group de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen als alle andere bedrijven. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje.

 

Is het dan nep?

 

Deze vraag is tamelijk kort te beantwoorden door ons met een nee, uiteraard is FM parfum is niet nep. Maar we zullen het één en ander toelichten waarom FM parfum vaak wel als nep gezien wordt. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de labels van de grote en bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Uiteraard zijn er veel verschillen te bedenken zoals, flesje, naam, marketing, de plek waar u het koopt en natuurlijk de belangrijkste factor de prijs.

 

FM parfum niet nep maar hoe zit dit dan?

 

Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek genaamd DROM, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconsentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM GROUP. Geurconcentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze concentraten vrij te kopen door iedere fabrikant, daarentegen zijn de flesjes, namen en design wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd.

FM parfum wordt dus van dezelfde concentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde flesjes stopt, fm deze geur een nummer geeft in plaats van een naam en dat de FM GROUP geen reclame maakt en dus hiermee erg veel kosten bespaart en dit ziet u dan ook terug in de prijs van een flesje parfum.

 

Is er dan wel een verschil?

 

Er is wel degelijk een verschil tussen de geuren van de FM Group en die van de bekende merken, er zit namelijk erg veel verschil in de verhouding van het percentage geurconcentraat wat aan ieder flesje parfum wordt toegevoegd.

Bijv. een parfum mag officieel pas een parfum genoemd worden wanneer er minimaal 20% aan geurconcentraat in zit. In nagenoeg alle gevallen kopen wij allemaal in de winkel van de bekende merken een eau de toilette, hier is minimaal 10% aan geurconcentraat toegevoegd en daardoor een stuk goedkoper. De meest bekende vrouwen parfum kost in het geval van een parfum (20% geurconcentraat) in een 30ml flesje €249,–. gezien de absurd hoge prijs hiervan kopen wij massaal de eau de toilette variant welke op een prijs zit van plus minus €79,– voor 50ml.

FM Group heeft ook een pheromone lijn. Bij deze pheromone lijn is een minimale toevoeging geurconcentraat van 20% en dit in de meeste gevallen voor een prijs van rond de €24,50,–. Nogmaals in de kwaliteit zal er onderling geen verschil zitten maar de dure marketing, huisvesting, klantbeleving en patentkosten dragen natuurlijk bij aan een groot prijsverschil.

 

Verschillende lijnen

 

Zoals u misschien al hebt gezien, zijn er van sommige FM parfums (met hetzelfde geurnummer) verschillende varianten te bestellen. Hieronder vind u een overzicht met alle FM parfum varianten.

 

FM Pure parfums – Voor zowel dames als heren zit hier 20% geurconcentraat in.

FM Intense parfums Voor voor dames 30% geurconcentraat en heren 24% geurconcentraat.

FM Pheromone parfums Zelfde als een Pure parfum (20% geurconcentraat), maar met als extra toevoeging het stofje pheromone

 

Nog even een voorbeeld voor sommige mensen: Om het even te verduidelijken geven we een voorbeeld. Stel dat een bekend merk een nieuwe geur op de markt wil brengen dan heeft het in de basis een geurconcertraat nodig, deze wordt door Drom Fragrances ontwikkelt en geven deze een eigen naam bijvoorbeeld ‘’Leap’’. Het bekende merk neemt vervolgens deze concentraat af en bedenkt zelf een nieuwe naam bijvoorbeeld Homme en vult vervolgens het concentraat aan met farmaceutisch water en alcohol, desgewenst een eau de parfum of eau de toilet. De essentie waar het om gaat is de geurconcentraat en deze wordt dus massaal ingekocht en vervolgens vermarkt onder een exclusieve naam, flesje en verpakking. Mede door de dure tv en marketing campagnes komen de prijzen van deze flesjes op het niveau waar ze op dit moment verkocht voor worden.

FM is groot geworden door de verkoop van parfums en andere cosmetische producten van de hoogste kwaliteit.

De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje.

FM Parfum kopen bij FM Parfum Hanneke :

De parfums en andere producten kunt u gemakkelijk bestellen dmv onze webshop of op de link te klikken van FM dan betaald u dmv ideal aan FM zelf dus https://shop-nl.fmworld.com/partner/197614293 

Wat zijn de verschillen?

1. FM geeft hun geuren nummers in plaats van namen.

2. FM voegt minder water en alcohol toe, dus FM zijn Parfums (20%/24% en 30% geurconcentraat, die sterker zijn en u dus langer blijft ruiken.

4. FM hoeft niet veel geld te besteden aan het ontwerpen van exclusieve flessen en verpakkingen.
5. FM verkoopt alle producten dmv individuele distributeurs die vanuit vanuit huis werken scheelt enorm in de kosten voor u als consument.

6. FM geeft geen geld aan marketingcampagnes. Zo kunnen deze FM parfums veel goedkoper op de markt gebracht worden.

Nu ziet u hoe parfums van FM Group zo goedkoop kunnen zijn in vergelijking met andere merken.

Onze parfums zitten in een flesje van 50 ml behalve onze utique lijn van FM. Deze verkopen wij in een 100 ml parfum flesje. Wilt u onze parfum lijsten ontvangen mail dan naar info@parfum-hanneke.nl op uw verzoek versturen wij deze!

De Pure geur zit in een standaard flesje van gerecycled glas, voor zowel dames als heren zit hier 20% geurconcentraat in.

Catalogusprijs € 21,50, Ledenprijs € 15,00

De Pure Royal zit in een wat luxere flesje en wordt geleverd in een simpel, maar mooi doosje en bevat 20% geurconcentraat.

Catalogusprijs € 28,50, Ledenprijs € 20,00

Intense parfum 

De ' intense' uitvoering met 30% geurconcentraat voor vrouwen en 24% geurconcentraat voor mannen! Houdt u er wel rekening mee dat u vaak een eau de toilette gewend zijn. Een eau de toilette bevat maar 5%-8% geurconcentraten

Catalogusprijs € 23,90, Ledenprijs € 19,00

Pheromone Parfums:

Deze geuren zijn hetzelfde als een Pure parfum (20% geurconcentraat), maar met als extra toevoeging het stofje pheromoon. De Pheromone parfums bevatten natuurlijke pheromone welke zorgen voor een natuurlijke aantrekkings geur bij het andere geslacht.

Catalogusprijs € 24,50, Ledenprijs € 17,00

Er zijn van sommige FM parfums (met hetzelfde geurnummer) verschillende varianten te bestellen. 

Let op! Zolang het geurnummer (FM 18, FM 52, etc) hetzelfde is, dan is de geur ook hetzelfde. Het verschil zit hem in de inhoud, geursterkte en wel/geen pheromone. Hoe hoger het geurconcentraat, hoe langer de geur van uw parfum blijft ruiken/hangen. Onze FM Intense Parfum is dus een sterkere parfum deze parfum blijft u dus langer ruiken dan onze FM Pure parfum. Dit komt dus door het geurconcentraat wat is toegevoegd aan het flesje van de Intense pafum. 

Onze FM Parfums bevatten niet de kankerverwekkende kleefstof Nitrosamine! Veel parfums uit de parfumerie zaken bevatten de ingrediënten Citronellol en de kankerverwekkende kleefstof Nitrosamine die de parfum op uw huid doet vast houden en blijft kleven. Dit kan een allergische reactie geven op de huid! Al onze parfums van Federico Mahora bevatten GEEN nitrosamine!! Sommige mensen zijn allergisch voor de stof citronellol.

In de volgende geuren zit geen citronellol: nr's 9 - 16 - 20 - 26 - 98 - 239 - 272 en de Luxury nr's 162 - 283 en 293.

Altijd handig om te weten. Wij horen vaak: ik ben allergisch voor parfum. Onze vraag, voor welke stof, 9 van de 10 zijn de mensen allergisch voor de stof citronellol! 

Het belang van geuren :

Geuren kunnen een blijvende herinnering maken. Het hangt volledig van uzelf af of dit een goede of een
slechte herinnering is! Een geur kiezen kan soms moeilijk en prijzig zijn. Maar wanneer u dit goed doet, is het
een investering en kan het een visitekaartje van u worden!
Een parfum vertelt dan ook veel over uw persoonlijkheid en karakter. Een geur is heel individueel, dus een parfum
kiezen voor iemand anders is altijd riskant.
Wilt u uw persoonlijk visitekaartje vinden? Hou er dan wel rekening mee dat parfum op elke huid anders
reageert. Dit heeft te maken met de leeftijd van de huid, de zuurtegraad van de huid en het huidtype. Ook als u
lichaam veel last heeft van hormonen (zwangerschap of maandstonden) reageren wij anders op parfum.
Geur maakt dat u siddert… of juist ontspant.
Geur maakt dat u langer wilt blijven… of gauw wilt gaan.
Geur laat u huilen… of juist glimlachen.
Geur vertraagt uw tempo… of activeert ‘m juist.
Ongelooflijk wat geur met ons doet. Veelal gebeur dit echter onbewust.
We beseffen niet half hoeveel impact geur op ons heeft. In onze partnerkeuze, ons aankoopgedrag , en ga zo maar door.

Een parfum verkopen :

Geuren zijn de meest zinnenprikkelende dingen van het leven. Ze beïnvloeden onze stemming en wekken
herinneringen en emoties op.
Iedere parfum behoort tot een bepaalde geurfamilie. Dat is handig! Want wanneer u een bepaalde geur lekker
vindt, is de kans groot dat u een andere parfum uit dezelfde geurfamilie ook lekker zult vinden. Dit maakt de
keuze tussen het ruime aanbod aan parfums net iets gemakkelijker!

Geurnoten

Parfums bevatten vaak verschillende lagen van geuren. Deze lagen worden ook wel geurnoten genoemd.
• Topnoten
a) De eerste geur die u ruikt bij een parfum.
b) Deze noten verdwijnen het snelste, wacht dus zeker tot u ook de hart- en basisnoten hebt geroken.
• Hartnoten
a) Dit zijn de geuren die u ruikt na de topnoten.
b) Deze geurnoten ruikt u het langste.
c) Zoek dus voor een hartnoot die u lekker vind ruiken.
• Basisnoten
a) Dit is de diepte van een geur.
b) Deze geurnoten ruikt u 20 à 30 minuten na het aanbrengen.

Waar brengt u parfum het beste aan?

Het beste tijdstip om parfum te sprayen is na het douchen en hydrateren! Na het douchen of baden zijn uw
poriën open en zal de geur beter opgenomen worden door uw huid. Het aanbrengen van een ongeparfumeerde
vochtinbrengende crème zal de geur van de parfum beter vast houden waardoor deze langer blijft.
Wilt u een geur die lang houdt zonder dat u het meerdere keren opnieuw moet aanbrengen? Breng parfum dan
in lagen aan. Kies dan voor crèmes, lotions, … met dezelfde geuren!
Waar sprayt u de parfum dan wel het beste?
Parfum blijft het langste hangen op een warme huid. Kies daarom de plekjes van uw lichaam uit die het warmst
zijn, meestal zijn dit de plaatsen waar uw polsslag voelbaar is. De binnenkant van uw polsen zijn en knieholtes zijn
bijvoorbeeld ideale plaatsen om parfum aan te brengen.

Tip: Spray de parfum op uw lichaam, maar wrijf of dep niet. Dit zal de balans van de geuren vernietigen
waardoor de geur minder lang blijft dan normaal.

Fresh notes / Frisse noten :

Frisse geuren hebben een grote variatie aan geurnoten: van aromatisch tot citrus, van aquatisch tot fruitig.
Frisse geuren zitten tussen de houtachtige geuren en bloemige geuren. Enerzijds grenzen ze met hun
aromatische noten aan de warme noten van de houtachtige geuren. Anderzijds grenzen ze met hun fruitige
noten aan de bloemige geuren. Wat ze allemaal overeenkomstig hebben, is dat ze zijn opgebouwd uit
ingrediënten van planten, kruiden, grassen en vruchten. Frisse geuren kunnen geschikt zijn voor zowel mannen
als vrouwen.

Bij FM WORLD Benelux heeft u bijvoorbeeld volgende geuren in deze geurfamilie:
Vrouwen:
• Pure Royal 801
• Pure 435
Mannen:
• Pure 93
• Pure 134

Woody notes / Houtachtige noten :

Hoewel veel geuren een houtachtige basis hebben, zijn er ook veel geuren die hout zowel in hun basis als in hun
hartnoot en/of topnoot hebben. Deze geuren noemen we houtachtig geuren.
Van warm, mysterieus sandelhout tot droog en scherp cederhout. Harsachtige, exotische houtsoorten worden
vaak in balans gebracht met aromatische en citrusachtige noten.
De houtachtige geuren zitten tussen de oriëntaalse en frisse geuren in. Houtachtige geuren raken de oriëntaalse
geuren door overeenkomstige ingrediënten, zoals kaneel, nootmuskaat en peper. De houtachtige geuren lopen
via de aromatische noten, met kruiden als lavendel, naar de frisse geuren. De „Woods” geuren zijn de typische
houtachtige geuren, met ingrediënten als sandel- en cederhout. de „Mossy Woods” geuren worden vergezeld
door mossen en en amber. De „Dry Woods” geuren neigen dankzij noten als leder, naar de aromatische geuren.
Bij FM WORLD Benelux heeft u bijvoorbeeld volgende geuren in deze geurfamilie:

Vrouwen:
• FM 313
• Pure Royal 358
• Pure 703
Mannen:
• Pure Royal 334
• Pure 457

Floral notes / Bloemige noten :
De bloemige geurfamilie is verreweg de grootste van alle geurfamilies. Vele bekende klassiekers zijn echte
bloemige geuren. Hoewel bloemige geuren voornamelijk damesgeuren zijn, zijn er ook veel herengeuren die
bloemige geurnoten bevatten, bijvoorbeeld iris of magnolia.
Bloemige geuren variëren in hun samenstelling en geen enkele bloemige geur is dan ook hetzelfde. Zo kunnen
deze geuren variëren van fris tot zacht. Dit is helemaal afhankelijk van de samenstelling.
De bloemige geuren zitten tussen de frisse en oriëntaalse geuren in. De „Florals” zijn zacht en ladylike en doen
denken aan een grote vaas met prachtige, verse bloemen. Omdat ze vaak fruit als ingrediënt hebben, grenzen
deze aan de fruitige geuren. De „Soft Florals” zijn heldere en lichte bloemengeuren. Dit type bevat vaak iris- en
muskgeuren. Omdat ze warmer zijn dan de „Florals” grenzen ze aan de oriëntaalse geuren.
Bij FM WORLD Benelux heeft u bijvoorbeeld volgende geuren in deze geurfamilie:
Vrouwen:
• Pure 21
• Pure 81
Mannen:
• Utique Flamingo
Vrouwen:
• FM 313
• Pure Royal 358
• Pure 703
Mannen:
• Pure Royal 334
• Pure 457

Oriental notes / Oosterse noten :

Oriëntaalse geuren zijn te herkennen aan hun warme en sensuele geur. Hun weelderige bouquetten bevatten
intense ingrediënten, waaronder musk, hars, vanille en exotische bloemen en kruiden. Vanwege het intense
karakter kunt u lang van een oriëntaalse geur genieten. Oriëntaalse geuren zijn bij uitstek geschikt om te dragen
tijdens de avond en in het herfst- en winterseizoen; de geuren doen dan heerlijk warm aan.
De oriëntaalse geuren zitten tussen de bloemige en houtachtige geuren in. De „Floral Oriental” geuren zijn
warm, maar met een bloemige ondertoon, dankzij een zoete en poederige basis. De „Soft Oriental” en „Oriental”
geuren bevatten vaak aromatische en eetbare ingrediënten, waaronder vanille, caramel en honing. De „Woody
Oriental” geuren tenslotte, hebben een sterk houtachtige toon, omdat deze vaak verrijkt zijn met sandel- en
cederhout.
Bij FM WORLD Benelux heeft u bijvoorbeeld volgende geuren in deze geurfamilie:

Vrouwen:
• Pure 173
• Pure Royal 809
• Utique Violet Oud
Mannen:
• Pure 64
• Pure Royal 199
• Pure Royal 812

Als eerste is het belangrijk om te weten hoe geurtjes worden gemaakt. Fabrikanten mengen natuurlijke en synthetische oliën met een oplosmiddel, zoals alcohol. Olie zorgt voor de heerlijke geur. Alcohol zorgt ervoor dat u de geur makkelijk kan verstuiven en laat de geurende bestanddelen achter op de huid. Alcohol regelt de concentratie van de geur en bepaalt hoe lang de geur op uw huid blijft hangen. Of een geur snel vervliegt of juist lang blijft hangen, hangt af van de hoeveelheid alcohol en parfum oliën die gebruikt zijn.

Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en Parfum?

Eau de Toilette bevat een lager percentage parfumconcentratie en meer alcohol dan Parfum, waardoor een Eau de Toilette sneller vervliegt. Misschien denkt u dat de Eau de Toilette en Parfum versies van een geurtje dezelfde ingrediënten hebben, maar dat is niet altijd het geval. Parfums hebben in het algemeen vaak zwaardere geurnoten als hout, terwijl een Eau de Toilette juist wat frisser en bloemiger is.

 Om nog langer plezier te hebben van uw geur, hebben we een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Do:

 • Parfum hecht zich het beste aan een schone huid. Spuit na het badderen of douchen uw geurtje op om langer plezier te hebben van uw favoriete geur.
 • Hoe verleidelijk het ook is om een keertje of vijf met uw parfum te sprayen, het is echt veel te veel. Parfum draagt u om lekker te ruiken en niet om te zorgen dat andere mensen hoofdpijn van uw geur krijgen. Eén spraytje volstaat om uren lang heerlijk te ruiken.
 • Sprayt u luchtje op vóórdat u zich aankleedt. Zo hecht de geur zich aan uw huid en niet aan uw kleding.
 • Parfum altijd op de huid testen, bij voorkeur aan de binnenkant van de pols of rugzijde van de hand. 
 • Aan het einde van de dag is het geurvermogen op zijn beste, dus dat is het beste tijdstip voor het testen of aanschaffen van parfum, draag dan zelf geen parfum.
 • Nooit meer dan 2 of 3 verschillende geuren testen, daarna worden de verschillende geuren niet goed opgenomen door het reukvermogen. 
 • Kies een geur die een aanvulling is op de eigen natuurlijke lichaamsgeur. Wacht ongeveer 10 minuten na het testen van een geur voordat men tot aanschaf overgaat. Na deze tijd zijn namelijk de vervliegende geuren verdwenen en blijven de basisgeuren over. Vlak na het douchen of baden de parfum opbrengen. De poriën van de huid staan dan nog open en nemen de parfum helemaal op. 
 • Parfum donker en koel bewaren om de kleur en geur niet aan te tasten. 
 • Gewenning van de parfum naar de geur van de parfum. U kunt dit vermijden door regelmatig af te wisselen van parfums.
 • De ideale temperatuur waarbij u uw parfum het beste kan bewaren is tussen de 15 en 18 graden
 • Bodylotion, deodorant, douchegel, zeep en aftershave... In een bepaalde geurlijn kunnen meerdere producten worden uitgebracht dan alleen de parfum zelf. Wanneer u bijvoorbeeld bodylotion, parfum en deodorant gebruikt van dezelfde geurlijn, zal de geur beter en langer op uw huid aanwezig zijn gedurende de dag. De geur zal eerder vervliegen als u alleen een parfum zou gebruiken.

Don’t

 • hoe met parfum om te gaan : Niet aan een parfum flesje ruiken, dan wordt alleen alcohol en topnoot van de parfum geroken. 
 • Niet bij iemand anders of op papier, ieder huidtype heeft een andere chemiesamenstelling, dus geur zal ook op iedere huid anders ruiken. Wrijf niet over de parfum, want dan worden de geurmoleculen beschadigd en de geurnoten gewijzigd. 
 • Veel vrouwen sprayen hun luchtje op vlak voordat ze de deur uitgaan. Dit is niet het beste idee, want parfum kan lelijke vlekken maken op uw kleding. Beter is om ’s ochtends voor het aankleden uw geurtje op te doen.

 • Veel vrouwen vinden het prettig om parfum op hun polsen te doen. Dit is prima, maar wrijf liever niet uw polsen tegen elkaar om de geur te ‘verspreiden’. Door het gewrijf verandert de geur van uw parfum en dat is zonde, toch?!

 • Zelf FM Disitributeur worden :
 • Bent u inmiddels enthousiast geworden over de FM producten en lijkt het u leuk om deze artikelen zelf aan de man te brengen en dus zelf FM parfums te verkopen? Dat is heel gemakkelijk te realiseren, het is relatief goedkoop om hiermee te beginnen. U kan gewoon vanuit huis mee beginnen. Uiteraard ligt het succes aan uzelf. Het enige wat u hoeft te doen voordat u kunt beginnen met verkopen en bestellen uzelf inschrijven dmv deze link. Heeft u interesse, druk dan op onderstaande link, schrijf u nu gratis in en u kan per direct starten met de verkoop van onze FM Producten!

Klik op onderstaande link en registreer u direct als FM Distributeur!

https://register-nl.fmworld.com/197614293

 • Vul bij het kopje Optioneel 2 keer dit nummer in : 197614293 dan bent u al FM Distributeur bij FM World Nederland.

Wanneer u ingeschreven bent heeft u meteen toegang tot de online webshop van de FM GROUP en kunt u alle geuren en natuurlijk ook cosmetica bestellen tegen inkoopprijs, dit komt neer op gemiddeld 30% korting. Wilt u eerst zelf alles testen en nog niet actief verkopen? Dit is ook geen probleem er wordt namelijk geen minimum bestel druk opgelegd door FM. Nog enthousiaster geworden? Om FM distributeur te worden ga dan naar pagina 3 en lees alle informatie op deze pagina eens goed door!