NIEUWE WEEKAANBIEDINGEN STAAN ONLINE. BIJ UW BESTELLING ONTVANGT U 4 GRATIS GEURTESTERS VEILIG O.A BETALEN DMV IDEAL BIJ DE FM GROUP DIT KAN OOK DMV DE LINK 1STE PAGINA! LEVERING BELGIE & NEDERLAND. FM TEST NIET OP DIEREN! WIJ WERKEN UITSLUITEND MET VOORAF BETALING. BEZORGING 2 a 3 DAGEN! BETALEN OOK DMV TIKKIE.

Hoe maken wij dit mogelijk ? In samenwerking met FM World bieden wij deze heerlijke betaalbare geuren aan. 

FM parfums zijn goedkoper

FM parfums zijn er in 225 verschillende geurenFM parfums zijn sterker dan andere parfums

(FM parfums = 20% geurconcentraat)Verschilen met de parfums uit de winkel :

1. FM geeft hun geuren nummers in plaats van namen.
2. FM voegt minder water en alcohol toe, dus FM zijn Parfums (20%/24% en 30% geurconcentraat, die sterker zijn en u dus langer blijft ruiken.
3. FM hoeft niet veel geld te besteden aan het ontwerpen van exclusieve flessen en verpakkingen.
4. FM geeft geen geld aan marketingcampagnes. Zo kunnen deze FM parfums veel goedkoper op de markt gebracht worden.

5. U betaalt niet voor dure flesjes, verpakkingen en TV-commercials! 

Ons motto is dan ook : U draagt de geur, niet de Verpakking! 

Alle dames en heren geuren van FM sterker dan die van andere merken. U mag pas een geur een echte parfum noemen als er minimaal 20% geurconcentraat in zit, hieronder even een overzichtje.
Parfum: 20-40% geurconcentraat 
Eau de parfum: 16% geurconcentraat 
Eau de toilette: 16% geurconcentraat 
Eau de cologne: 3-5% geurconcentraat 

De missie van FM World is dan ook om de geuren betaalbaar te houden, dit kunnen wij bereiken door geen gebruik te maken van de traditionele manieren van marketing. In Duitsland zit een fabriek genaamd DROM Fragrances. De FM Group is één van de grotere parfum ontwikkelaars in de wereld. DROM Fragrances ontwerpt en produceert de geuren voor de meeste bekende merken.

Wat is FM?

Federico Mahora is een internationaal merk en wordt ook weleens afgekort naar FM. Het merk is in 2004 opgericht door Artur Trawinski. De collectie van Federico Mahora bestaat uit diverse producten waarbij hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs een belangrijke rol van de filosofie is. Het grootste deel van onze online collectie bestaat uit Federico Mahora parfum. Deze parfums zijn bij ons beschikbaar in de categorieën Pure en Pure Royal  Dames en Parfum voor Heren en Unisex

Een Geur Patenteren:

Een geur is niet te patenteren, een naam of een bepaald design van een flesje wel en dat laatste is precies wat de grote gerenommeerde merken doen. De geurconcentraten voor de geur worden bij een fabrikant besteld en vervolgens gemengd met water en vermarkt onder de desbetreffende merknaam. Ruim 80% van alle topmerken kopen deze concentraten in bij de Duitse fabrikant Drom Fragrances en dus ook de Federico Mahora Group

De Federico Mahora parfums zijn allemaal unieke geuren. Deze parfums worden met dezelfde geurconcentraten gemaakt als die van andere bekende parfums. Maar het grote verschil is dat de Federico Mahora parfums bijna allemaal in dezelfde flesjes zitten, de geuren een nummer hebben in plaats van een naam en dat er geen reclame wordt gemaakt. Hiermee worden dus erg veel kosten bespaart en dit ziet u dan ook terug in de prijs van een flesje parfum. Het verschil in geur van Federico Mahora en die van de andere parfums zit hem enkel in de verhouding van de hoeveelheid geurconcentraat dat aan de parfum wordt bijgevoegd.

Een Voorbeeld:

Om het even te verduidelijken een voorbeeld. Stel dat een bekend merk een nieuwe geur op de markt wil brengen dan heeft het in de basis een geurconcertraat nodig, deze wordt door Drom Fragrances ontwikkelt en geven deze een eigen naam bijvoorbeeld ‘’Leap’’. Het bekende merk neemt vervolgens dit concentraat af en bedenkt zelf een nieuwe naam bijvoorbeeld Homme en vult vervolgens het concentraat aan met farmaceutisch water en alcohol, desgewenst een eau de parfum of eau de toilet. De essentie waar het om gaat is het geurconcentraat en deze wordt dus massaal ingekocht en vervolgens vermarkt onder een exclusieve naam, flesje en verpakking. Mede door de dure tv en marketing campagnes komen de prijzen van deze flesjes op het niveau waar ze op dit moment verkocht voor worden.

Wat is FM parfum precies?

FM Parfums zijn parfums met een zeer hoge kwaliteit, maar zonder dure flesjes of verpakkingen. De geuren (geurconcentraten) worden ingekocht bij dezelfde fabrieken waar ook de bekende merken inkopen. Omdat een geur niet te patenteren is, heeft de FM Group de mogelijkheid om dezelfde geuren in te kopen. De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. Daarnaast zit elke geur in hetzelfde flesje.

Parfum van FM nep?

Deze vraag is kort te beantwoorden met een NEE, uiteraard is FM parfum niet nep. Er is veel onduidelijkheid met betrekking tot het merk FM Parfum met name over het feit of een FM parfum een namaak variant zou zijn van andere merken. Uiteraard is dit logisch omdat veel mensen er vanuit gaan dat er een patent van het betreffende merk op de geur is vastgelegd maar dit is niet het geval. Het is erg jammer dat de FM parfum vaak wel als nep gezien wordt. Het verschil tussen de geuren van FM parfum en de labels van de grote en bekende merken is er op het gebied van de geur zelf niet! Uiteraard zijn er veel verschillen te bedenken zoals, flesje, naam, marketing, de plek waar je het koopt en natuurlijk de belangrijkste factor de prijs.

FM Parfum NIET NEP maar hoe zit dit dan?

Ongeveer 80% van de totale wereldwijde markt in parfum komt vanuit de Duitse fabriek genaamd DROM, deze fabrikant is gevestigd in de buurt van München en fabriceert parfumconcentraten voor heel veel parfum merken waaronder voor de FM GROUP. Geurconcentraten zelf kunnen niet gepatenteerd worden aangezien een geur te persoonlijk is en iedereen hier een andere mening over heeft. Daardoor zijn deze concentraten vrij te kopen door iedere fabrikant, daarentegen zijn de flesjes, namen en designs wel vast te leggen met een patent en dat wordt natuurlijk ook volop gedaan door de grote parfummerken wereldwijd.

FM parfum wordt dus van dezelfde concentraten gemaakt als veel andere (bekende) fabrikanten maar het verschil is dat FM bijna alle geuren in dezelfde potjes stopt, ze de geur een nummer geven in plaats van een naam en dat de FM GROUP geen reclame maakt en dus hiermee erg veel kosten bespaart en dit ziet u dan ook terug in de prijs van een flesje parfum.

Is er dan wel een verschil?

Er is wel degelijk een verschil tussen de geuren van de FM Group en die van de bekende merken, er zit namelijk erg veel verschil in de verhouding van het percentage geurconcentraat wat aan ieder flesje parfum wordt toegevoegd.

Bijv. een parfum mag officieel pas een parfum genoemd worden wanneer er minimaal 20% aan geurconcentraat in zit. In nagenoeg alle gevallen kopen we in de winkel van de bekende merken een eau de toilette, hier is minimaal 10% aan geurconcentraat toegevoegd en daardoor een stuk goedkoper. De meest bekende vrouwen parfum kost in het geval van een parfum (20% geurconsentraat) in een 30ml flesje € 250,–. gezien de absurd hoge prijs hiervan kopen we massaal de eau de toilet variant welke op een prijs zit van ± € 89,– voor 50ml. Nogmaals in de kwaliteit zal er onderling geen verschil zitten maar de dure marketing, huisvesting, klantbeleving en patentkosten dragen natuurlijk bij aan een groot prijsverschil.

Verschillende lijnen van FM :

Zoals u misschien al hebt gezien, zijn er van sommige FM parfums (met hetzelfde geurnummer) verschillende varianten te bestellen. Hieronder vind u een overzicht met alle FM parfum varianten.

De Pure geur zit in een standaard flesje van gerecycled glas, voor zowel dames als heren zit hier 20% geurconcentraat in.

Catalogusprijs € 28,50, Ledenprijs € 19,95

De Pure Royal zit in een wat luxere flesje en wordt geleverd in een simpel, maar mooi doosje en bevat 20% geurconcentraat.

Catalogusprijs € 37,50 Ledenprijs € 26,50

Intense parfum 

De ' intense' uitvoering met 30% geurconcentraat voor vrouwen en 24% geurconcentraat voor mannen! Houdt u er wel rekening mee dat u vaak een eau de toilette gewend zijn. Een eau de toilette bevat maar 5%-10% geurconcentraten

Catalogusprijs € 33,50, Ledenprijs € 23,50 euro.

Pheromone Parfums:

20% geurconcentraat Zelfde geur als de pure parfum zorgt voor extra aantrekkingskracht stofje pheromone. Één spray van deze parfum is al voldoende om een goede geur af te geven.

Catalogusprijs € 33,50, Ledenprijs € 23,50 euro.

FM Parfum heeft ook een pheromone lijn. Bij deze pheromone lijn is een minimale toevoeging geurconcentraat van 20% voor een prijs van €30,50,–. 

Er zijn van sommige FM parfums (met hetzelfde geurnummer) verschillende varianten te bestellen. 

Let op! Zolang het geurnummer (FM 18, FM 52, etc) hetzelfde is, dan is de geur ook hetzelfde. Het verschil zit hem in de inhoud, geursterkte en wel/geen pheromone. Hoe hoger het geurconcentraat, hoe langer de geur van uw parfum blijft ruiken/hangen. Onze FM Intense Parfum is dus een sterkere parfum deze parfum blijft u dus langer ruiken dan onze FM Pure parfum. Dit komt dus door het geurconcentraat wat is toegevoegd aan het flesje van de Intense parfum. 

Wanneer kies ik voor een Pure of Intens parfum? 

Niet elk parfum ruikt bij ieder persoon hetzelfde. Bij sommige mensen blijft geen enkele geur hangen terwijl bij anderen na 1 keer sprayen de geur de gehele dag blijft hangen. Het verschil hangt af van het huidtype van de persoon die het parfum draagt. Wanneer u gewend bent dat een eau de parfum goed aanwezig blijft gedurende dag, maar u ervaart dit bij onze Pure varianten niet, kijk dan eens naar de Intense variant. Daarentegen moet u juist uitkijken met de Intense als u houdt van een meer subtiele geur. De Intense kan dan te overheersend voor u zijn. Kies in dat geval voor de Pure Parfum variant. 

Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum

Het is u vast al eens opgevallen bij aankoop van een nieuw parfum: van veel geuren is zowel een Eau de Parfum als een Eau de Toilette verkrijgbaar. Het verschil tussen beide is de intensiteit en de mate waarin de geuressence geconcentreerd is. Parfum bevat de hoogste concentratie. Deze variant komt minder vaak voor en is door de hoge concentratie essence verkrijgbaar in een zeer kleine hoeveelheid.

Een echt Parfum is kostbaarder, maar blijft de hele dag sterk aanwezig. Eau de Parfum heeft opvolgend de hoogste geurconcentratie. Daarna volgt de Eau de Toilette, dit is een minder intense variant. Deze vervliegt wat sneller en kan gedurende de dag prima opnieuw aangebracht worden. Welke u kiest ligt aan uw persoonlijke voorkeur. Houdt u van een krachtig parfum die de hele dag aanwezig blijft? Kies dan voor Parfum of Eau de Parfum. Vindt u het prettig als de geur wat luchtiger is op uw huid? Dan is een Eau de Toilette meer geschikt.

Onderstreep uw persoonlijkheid met parfum

ParfumOmdat een geur heel persoonlijk is en echt een deel van onze identiteit kan worden, bestaat er tegenwoordig een breed aanbod aan geuren voor dames en heren met uiteenlopende smaken. Bij de aankoop van een geur is het belangrijk dat deze goed bij u past. Een parfum kan op uw huid namelijk anders ruiken dan bij iemand anders. Parfum is een mengsel dat bestaat uit 80 tot 95% alcohol en water, dit wordt gebruikt als oplosmiddel voor de geur bestanddelen. De alcohol verdampt vrij snel, maar de geurbestanddelen blijven op de huid achter en vervluchtigen in de uren naar het opbrengen.

De parfums van FM hebben geen naam, maar een nummer. 

De parfums en andere producten kunt u gemakkelijk bestellen dmv onze webshop of op de link te klikken van FM dan betaald u dmv ideal aan FM zelf dus https://shop-nl.fmworld.com/partner/197614293 

Wilt u onze parfum lijsten ontvangen mail dan naar info@parfum-hanneke.nl op uw verzoek versturen wij deze!

FM doet dit anders! Die koopt precies hetzelfde geurconcentraat in, alleen doet FM dit geurtje in een neutraal flesje en komt er geen naam van de geur op te staan ​​maar een nummer. Hierdoor kunnen dezelfde parfums voor veel minder gekocht worden. De FM geuren voor vrouwen en mannen hebben een concentratie van minimale 20% geurconcentraat en kwalificeren als een echt parfum.

Onze FM Parfums bevatten niet de kankerverwekkende kleefstof Nitrosamine! Veel parfums uit de parfumerie zaken bevatten de ingrediënten Citronellol en de kankerverwekkende kleefstof Nitrosamine die de parfum op uw huid doet vast houden en blijft kleven. Dit kan een allergische reactie geven op de huid! Al onze parfums van Federico Mahora bevatten GEEN nitrosamine!!

Sommige mensen zijn allergisch voor de stof citronellol.

In de volgende geuren zit geen citronellol: nr's 9 - 16 - 20 - 26 - 98 - 239 - 272 en de Luxury nr's 162 - 283 en 293.

Altijd handig om te weten. Wij horen vaak: ik ben allergisch voor parfum. Onze vraag, voor welke stof, 9 van de 10 zijn de mensen allergisch voor de stof citronellol! 

Het belang van geuren : Geuren kunnen een blijvende herinnering maken. Het hangt volledig van uzelf af of dit een goede of een
slechte herinnering is! Een geur kiezen kan soms moeilijk en prijzig zijn. Maar wanneer u dit goed doet, is het
een investering en kan het een visitekaartje van u worden! Een parfum vertelt dan ook veel over uw persoonlijkheid en karakter. Een geur is heel individueel, dus een parfum kiezen voor iemand anders is altijd riskant.
Wilt u uw persoonlijk visitekaartje vinden? Houdt u er dan wel rekening mee dat een parfum op elke huid anders reageert. Dit heeft te maken met de leeftijd van de huid, de zuurtegraad van de huid en het huidtype. Ook als u lichaam veel last heeft van hormonen (zwangerschap of maandstonden) reageren wij anders op parfum.

  Een parfum kopen :

  Geuren zijn de meest zinnenprikkelende dingen van het leven. Ze beïnvloeden onze stemming en wekken
  herinneringen en emoties op. Iedere parfum behoort tot een bepaalde geurfamilie. Dat is handig!

  Want wanneer u een bepaalde geur lekker vindt, is de kans groot dat u een andere parfum uit dezelfde geurfamilie ook lekker zult vinden. Dit maakt de keuze tussen het ruime aanbod aan parfums net iets gemakkelijker!

  Geurnoten

  Parfums bevatten vaak verschillende lagen van geuren. Deze lagen worden ook wel geurnoten genoemd.
  • Topnoten
  a) De eerste geur die u ruikt bij een parfum.
  b) Deze noten verdwijnen het snelste, wacht dus zeker tot u ook de hart- en basisnoten hebt geroken.
  • Hartnoten
  a) Dit zijn de geuren die u ruikt na de topnoten.
  b) Deze geurnoten ruikt u het langste.
  c) Zoek dus voor een hartnoot die u lekker vind ruiken.
  • Basisnoten
  a) Dit is de diepte van een geur.
  b) Deze geurnoten ruikt u 20 à 30 minuten na het aanbrengen.

  Waar brengt u parfum het beste aan?

  Het beste tijdstip om parfum te sprayen is na het douchen en hydrateren! Na het douchen of baden zijn uw poriën open en zal de geur beter opgenomen worden door uw huid. Het aanbrengen van een ongeparfumeerde vochtinbrengende crème zal de geur van de parfum beter vast houden waardoor deze langer blijft. Wilt u een geur die lang houdt zonder dat u het meerdere keren opnieuw moet aanbrengen? Breng parfum dan in lagen aan. Kies dan voor crèmes, lotions, met dezelfde geuren!

  Waar sprayt u de parfum dan wel het beste? Parfum blijft het langste hangen op een warme huid. Kies daarom de plekjes van uw lichaam uit die het warmst zijn, meestal zijn dit de plaatsen waar uw polsslag voelbaar is. De binnenkant van uw polsen zijn en knieholtes zijn bijvoorbeeld ideale plaatsen om parfum aan te brengen.

  Tip: Spray de parfum op uw lichaam, maar wrijf of dep niet. Dit zal de balans van de geuren vernietigen waardoor de geur minder lang blijft dan normaal.

  Fresh notes / Frisse noten :

  Frisse geuren hebben een grote variatie aan geurnoten: van aromatisch tot citrus, van aquatisch tot fruitig.
  Frisse geuren zitten tussen de houtachtige geuren en bloemige geuren. Enerzijds grenzen ze met hun
  aromatische noten aan de warme noten van de houtachtige geuren. Anderzijds grenzen ze met hun fruitige
  noten aan de bloemige geuren. Wat ze allemaal overeenkomstig hebben, is dat ze zijn opgebouwd uit
  ingrediënten van planten, kruiden, grassen en vruchten. Frisse geuren kunnen geschikt zijn voor zowel mannen
  als vrouwen.

  Bij FM WORLD Benelux heeft u bijvoorbeeld volgende geuren in deze geurfamilie:
  Vrouwen:
  • Pure Royal 801
  • Pure 435
  Mannen:
  • Pure 93
  • Pure 134

  Woody notes / Houtachtige noten :

  Hoewel veel geuren een houtachtige basis hebben, zijn er ook veel geuren die hout zowel in hun basis als in hun
  hartnoot en/of topnoot hebben. Deze geuren noemen we houtachtig geuren.
  Van warm, mysterieus sandelhout tot droog en scherp cederhout. Harsachtige, exotische houtsoorten worden
  vaak in balans gebracht met aromatische en citrusachtige noten.
  De houtachtige geuren zitten tussen de oriëntaalse en frisse geuren in. Houtachtige geuren raken de oriëntaalse
  geuren door overeenkomstige ingrediënten, zoals kaneel, nootmuskaat en peper. De houtachtige geuren lopen
  via de aromatische noten, met kruiden als lavendel, naar de frisse geuren. De „Woods” geuren zijn de typische
  houtachtige geuren, met ingrediënten als sandel- en cederhout. de „Mossy Woods” geuren worden vergezeld
  door mossen en en amber. De „Dry Woods” geuren neigen dankzij noten als leder, naar de aromatische geuren.
  Bij FM WORLD Benelux heeft u bijvoorbeeld volgende geuren in deze geurfamilie:

  Vrouwen:
  • FM 313
  • Pure Royal 358
  • Pure 703
  Mannen:
  • Pure Royal 334
  • Pure 457

  Floral notes / Bloemige noten :
  De bloemige geurfamilie is verreweg de grootste van alle geurfamilies. Vele bekende klassiekers zijn echte
  bloemige geuren. Hoewel bloemige geuren voornamelijk damesgeuren zijn, zijn er ook veel herengeuren die
  bloemige geurnoten bevatten, bijvoorbeeld iris of magnolia.
  Bloemige geuren variëren in hun samenstelling en geen enkele bloemige geur is dan ook hetzelfde. Zo kunnen
  deze geuren variëren van fris tot zacht. Dit is helemaal afhankelijk van de samenstelling.
  De bloemige geuren zitten tussen de frisse en oriëntaalse geuren in. De „Florals” zijn zacht en ladylike en doen
  denken aan een grote vaas met prachtige, verse bloemen. Omdat ze vaak fruit als ingrediënt hebben, grenzen
  deze aan de fruitige geuren. De „Soft Florals” zijn heldere en lichte bloemengeuren. Dit type bevat vaak iris- en
  muskgeuren. Omdat ze warmer zijn dan de „Florals” grenzen ze aan de oriëntaalse geuren.
  Bij FM WORLD Benelux heeft u bijvoorbeeld volgende geuren in deze geurfamilie:
  Vrouwen:
  • Pure 21
  • Pure 81
  Mannen:
  • Utique Flamingo
  Vrouwen:
  • FM 313
  • Pure Royal 358
  • Pure 703
  Mannen:
  • Pure Royal 334
  • Pure 457

  Oriental notes / Oosterse noten :

  Oriëntaalse geuren zijn te herkennen aan hun warme en sensuele geur. Hun weelderige bouquetten bevatten
  intense ingrediënten, waaronder musk, hars, vanille en exotische bloemen en kruiden. Vanwege het intense
  karakter kunt u lang van een oriëntaalse geur genieten. Oriëntaalse geuren zijn bij uitstek geschikt om te dragen
  tijdens de avond en in het herfst- en winterseizoen; de geuren doen dan heerlijk warm aan.
  De oriëntaalse geuren zitten tussen de bloemige en houtachtige geuren in. De „Floral Oriental” geuren zijn
  warm, maar met een bloemige ondertoon, dankzij een zoete en poederige basis. De „Soft Oriental” en „Oriental”
  geuren bevatten vaak aromatische en eetbare ingrediënten, waaronder vanille, caramel en honing. De „Woody
  Oriental” geuren tenslotte, hebben een sterk houtachtige toon, omdat deze vaak verrijkt zijn met sandel- en
  cederhout.
  Bij FM WORLD Benelux heeft u bijvoorbeeld volgende geuren in deze geurfamilie:

  Vrouwen:
  • Pure 173
  • Pure Royal 809
  • Utique Violet Oud
  Mannen:
  • Pure 64
  • Pure Royal 199
  • Pure Royal 812

  Als eerste is het belangrijk om te weten hoe geurtjes worden gemaakt. Fabrikanten mengen natuurlijke en synthetische oliën met een oplosmiddel, zoals alcohol. Olie zorgt voor de heerlijke geur. Alcohol zorgt ervoor dat u de geur makkelijk kan verstuiven en laat de geurende bestanddelen achter op de huid. Alcohol regelt de concentratie van de geur en bepaalt hoe lang de geur op uw huid blijft hangen. Of een geur snel vervliegt of juist lang blijft hangen, hangt af van de hoeveelheid alcohol en parfum oliën die gebruikt zijn.

  Wat is het verschil tussen Eau de Toilette en Parfum?

  Eau de Toilette bevat een lager percentage parfumconcentratie en meer alcohol dan Parfum, waardoor een Eau de Toilette sneller vervliegt. Misschien denkt u dat de Eau de Toilette en Parfum versies van een geurtje dezelfde ingrediënten hebben, maar dit is niet zo. Parfums hebben in het algemeen vaak zwaardere geurnoten als hout, terwijl een Eau de Toilette juist wat frisser en bloemiger is.

   Om nog langer plezier te hebben van uw geur, hebben we een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

  Do:

  • Parfum hecht zich het beste aan een schone huid. Spuit na het badderen of douchen uw geurtje op om langer plezier te hebben van uw favoriete geur.
  • Hoe verleidelijk het ook is om een keertje of vijf met uw parfum te sprayen, het is echt veel te veel. Parfum draagt u om lekker te ruiken en niet om te zorgen dat andere mensen hoofdpijn van uw geur krijgen. Eén spraytje volstaat om uren lang heerlijk te ruiken.
  • Sprayt u luchtje op vóórdat u zich aankleedt. Zo hecht de geur zich aan uw huid en niet aan uw kleding.
  • Parfum altijd op de huid testen, bij voorkeur aan de binnenkant van de pols of rugzijde van de hand. 
  • Aan het einde van de dag is het geurvermogen op zijn beste, dus dat is het beste tijdstip voor het testen of aanschaffen van parfum, draag dan zelf geen parfum.
  • Nooit meer dan 2 of 3 verschillende geuren testen, daarna worden de verschillende geuren niet goed opgenomen door het reukvermogen. 
  • Kies een geur die een aanvulling is op de eigen natuurlijke lichaamsgeur. Wacht ongeveer 10 minuten na het testen van een geur voordat men tot aanschaf overgaat. Na deze tijd zijn namelijk de vervliegende geuren verdwenen en blijven de basisgeuren over. Vlak na het douchen of baden de parfum opbrengen. De poriën van de huid staan dan nog open en nemen de parfum helemaal op. 
  • Parfum donker en koel bewaren om de kleur en geur niet aan te tasten. 
  • Gewenning van de parfum naar de geur van de parfum. U kunt dit vermijden door regelmatig af te wisselen van parfums.
  • De ideale temperatuur waarbij u uw parfum het beste kan bewaren is tussen de 15 en 18 graden
  • Bodylotion, deodorant, douchegel, zeep en aftershave... In een bepaalde geurlijn kunnen meerdere producten worden uitgebracht dan alleen de parfum zelf. Wanneer u bijvoorbeeld bodylotion, parfum en deodorant gebruikt van dezelfde geurlijn, zal de geur beter en langer op uw huid aanwezig zijn gedurende de dag. De geur zal eerder vervliegen als u alleen een parfum zou gebruiken.

  Don’t

  • hoe met parfum om te gaan : Niet aan een parfum flesje ruiken, dan wordt alleen alcohol en topnoot van de parfum geroken. 
  • Niet bij iemand anders of op papier, ieder huidtype heeft een andere chemiesamenstelling, dus geur zal ook op iedere huid anders ruiken. Wrijf niet over de parfum, want dan worden de geurmoleculen beschadigd en de geurnoten gewijzigd. 
  • Veel vrouwen sprayen hun luchtje op vlak voordat ze de deur uitgaan. Dit is niet het beste idee, want parfum kan lelijke vlekken maken op uw kleding. Beter is om ’s ochtends voor het aankleden uw geurtje op te doen.

  • Veel vrouwen vinden het prettig om parfum op hun polsen te doen. Dit is prima, maar wrijf liever niet uw polsen tegen elkaar om de geur te ‘verspreiden’. Door het gewrijf verandert de geur van uw parfum en dat is zonde, toch?

  • Zelf FM Disitributeur worden : Bent u inmiddels enthousiast geworden over de FM producten en lijkt het u leuk om deze parfums en producten zelf aan de man te brengen en dus zelf FM parfums te verkopen? Dit is heel gemakkelijk te realiseren, het lidmaatschap bij FM is gratis. U kan gewoon vanuit huis werken u ontvangt een persoonlijke link van ons na uw aanmelding! Uiteraard ligt uw succes aan hoe gemotiveerd u bent. Het enige wat u hoeft te doen voordat u gaat beginnen met verkopen van de fm parfums en producten uzelf inschrijven dmv deze link hieronder. Heeft u interesse, druk dan op onderstaande link, schrijf u nu gratis in en u kan per direct starten met de verkoop van onze FM parfums en producten!

  Klik op onderstaande link en registreer u direct als FM Distributeur of als u met 30% korting wilt shoppen en de eerste 10 werkdagen met 50% korting shopt op de meeste producten van de FM group! Klik dan wel op de tegels en u ziet hun kortingen bij de FM group grotendeesl lopen deze gelijk met FM Parfum Hanneke.

  Wilt u zich aanmelden klik op link hieronder!

  Voor Nederland om aan te melden klik hier https://register-nl.fmworld.com/b9f16f7b-1d6e-4575-8d77...

  Voor Belgie om aan te melden klik hier https://register-be.fmworld.com/447ad38f-3550-4d99-bf99...

  Wanneer u ingeschreven bent heeft u meteen toegang tot de online webshop van de FM GROUP en kunt u alle geuren en natuurlijk ook cosmetica bestellen tegen inkoopprijs, dit komt neer op gemiddeld 30% korting.