VEGAS EN FM GROUP U ONTVANGT 1 GRATIS GEURTESTERS BIJ UW BESTELLING! LEVERING BELGIE/NEDERLAND/LUXEMBURG TEAM PARFUM HANNEKE WERKT UITSLUITEND MET VOORAF BETALEN O.A DOOR TIKKIE. VERZENDING FM GROUP 2 a 3 WERKDAGEN. VEGAS 5 a 7 DAGEN WERKDAGEN. VERZENDKOSTEN 5 EURO.

Adviseur Vegas

U heeft geen hoge investering, maar u heeft de mogelijkheid om al vanaf € 19,80 als adviseur te starten. U ontvangt een informatiemap met alle catalogi en uw adviescontract.

Geen risico, geen verplichtingen
U kunt uw advieswerk bij Vegas Cosmetics op elk moment beëindigen zonder opgaaf van redenen.

U hoeft geen minimale omzet te behalen en als Vegas-adviseur heeft u geen aankoopverplichtingen! Heeft u een maand geen producten nodig, dan hoeft u geen producten te bestellen.

Gratis tijdbeheer, meer onafhankelijkheid Bij Vegas kunt u uw tijd vrij indelen en alleen werken wanneer u dat wilt. U heeft hebt geen vaste werktijden. U werkt alleen zoveel als uzelf wilt werken.

Grote handelsmarge
Als Vegas-consulent ontvangt u een handelsmarge tot 40% + bonus. 

Wilt u adviseur worden bij Vegas worden klik dan op deze link van

vegas https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335 na de inschrijving nemen wij contact met u op.

U ontvangt 30% winstmarge op het sieradenassortiment

U ontvangt 40% winstmarge op eau de parfums

U ontvangt 40 % winstmarge op cosmetica en voedingssupplementen

En een bonus van maximaal 25% op persoonlijke aankopen.

Het enigste wat u hoeft te betalen is startersmap bij Vegas. Eenmalige kosten 19,80 euro, maar door ons team heeft u de kosten er zo weer uit.

Fijn uw eigen tijd indelen vanuit huis werken, ideaal voor ouders met een gezin o.a kortom iedereen die graag wil verdienen bij Vegas. U bepaald zelf uw eigen werkdag.

Meetings worden in Nederland en in Belgie door Vegas gegeven, deze zijn niet verplicht bij Vegas.

Hier worden handvaten meegeven hoe u uw business het beste kunt opbouwen en hoe aan klanten kan komen o.a

Online toegang tot backoffice om uw bestellingen te plaatsen, de activiteit van uw netwerk op te volgen en gebruik te maken van talloze backofficehulpmiddelen die u helpen bij uw dagelijkse activiteit.

Een onovertroffen marketingplan: uitzonderlijke bonusvergoedingen, autoconcept en vakantiewoning.

Werken voor een stabiele onderneming met sinds 2003 een groeiende, sterke aanwezigheid op de wereldmarkt, die wordt geleid door de oprichters en dicht bij de klant staat.

Zonder minimaal aankoopbedrag en zonder verplichtingen;

Wij raden u aan te promoten op uw eigen sociaal media kanalen instagram-tiktok en facebook voor meer zichtbaarheid voor uw klanten.

Wij zijn na uitleg niet verantwoordelijk hoe u promoot op de sociaal media kanalen!

Belastingdienst Over die verdiensten (het 'resultaat') moet u inkomstenbelasting betalen. Bent u voor die bijverdiensten niet in loondienst of verricht u ze niet voor uw onderneming? Dan moet u ze opgeven in de aangifte inkomstenbelasting, bij 'Inkomsten uit overig werk'.  

Vegas geen piramide spelen/Piramidespel

 • Over het Multi Level Marketing systeem (kortweg: MLM) bestaan veel misverstanden. Piramidesystemen zijn in Nederland bij wet de verboden. Bij piramidespelen is het zo dat alleen de persoon die aan de top staat er beter van wordt. 

  U herkent een piramidespel zo:

  • de winst van de speler hangt af van nieuwe deelnemers
  • de nieuwe deelnemers moet de speler zelf regelen
  • ook die nieuwe deelnemers moeten zorgen voor nieuwe deelnemers

  Er wordt bijvoorbeeld gezegd: ‘als u genoeg nieuwe deelnemers vindt, komt u verder en gaat u geld verdienen’.

  Piramidespelen zijn verboden omdat ze oneerlijk zijn: alleen deelnemers die vroeg in de piramide stappen kunnen genoeg nieuwe deelnemers regelen. Voor deelnemers die later in het spel stappen, zijn niet meer genoeg mensen die nieuw aan het spel kunnen deelnemen. Zij krijgen minder of geen inkomsten uit de inleg van nieuwe spelers.

  Soms lijkt bedrog op een piramidespel, maar is het eerder een verkoopmethode of financieel bedrog. 

   Risico’s piramidespel voor de speler

  • Onzekere betaling
  • Geen leeftijdscontrole

  Let op: is het te mooi om waar te zijn? Moet u snel handelen? Krijgt u ontwijkende antwoorden als u vraagt hoe het precies zit? Dat gaat dit vaak samen met het bedrog van een piramidespel.

  Verdienen bij Vegas :

  Bij Vegas is zo dat u meteen verdient na aanmelding door de verkoop op uw eigen sociaal media kanalen. Op elk product zitten punten deze worden aan de eind van de maand opgeteld, hoe meer punten dus. Hoe meer bonus u kunt verwachten van Vegas. Vegas betaald u altijd netjes uit in de midden van de maand, dit zijn uw extra verdiensten.

  Deze verdiensten komen erbij bovenop de verkoop aan uw klanten. U ontvangt 40% winstmarge op een eau de parfums bij uw verkoop. Dus u verdient bij Vegas door te verkopen en hoe meer punten, hoe meer u als bonus uitbetaald krijgt van Vegas als bedrijf.  Bent u gemotiveerd dan kunt dus goed verdienen bij Vegas!

  Werken met FM

  Wij zijn op zoek naar positieve, enthousiaste mensen die graag wat van hun vrije tijd willen steken in de mogelijkheid een extra inkomen voor zichzelf te gaan opbouwen.
  Sommige mensen die zich bij ons aansluiten hebben ook nog een baan, sommige mensen kiezen er voor om full-time met ons te werken. Alles is mogelijk. Wie wij zijn? Wij zijn een internationaal erkend bedrijf, wij hebben geen kleine lettertjes, u behoeft geen investeringen te doen en u hebt geen risico's bij ons. Wanneer u promoot op de manier die wij aan u uit leggen, dus geen merk vergelijk. FM maakt zijn eigen parfums.

  Na uitleg zijn wij niet verantwoordelijk hoe u promoot op sociaal media team parfum Hanneke.

  Link belgie gratis aanmelding https://register-be.fmworld.com/095154fd-de8f-4ca9-a480-055eb4aeafb9

  Link nederlands gratis aanmelding https://register-nl.fmworld.com/e0f65972-36d6-403a-ab9a-29213d2974b0

  FM geen piramide spelen aangezien u verdient op de verkoop als fm distributeur en nier verdient op de inschrijving bij de fm group.

  Wanneer u een goede verkoop heeft gehaald dan kunt u een bonus ontvangen van de fm group, deze wordt netjes aan u uit betaald door de FM group zelf.