KERSTAANBIEDINGEN GESTART OP=OP U ONTVANGT 1 GRATIS GEURTESTERS BIJ UW BESTELLING! LEVERING BELGIE/NEDERLAND/LUXEMBURG/DUITSLAND VEGAS EN FM GROUP BELGIE/NEDERLAND. TEAM PARFUM HANNEKE WERKT UITSLUITEND MET VOORAF BETALEN O.A DOOR TIKKIE. VERZENDING FM GROUP 2 a 3 WERKDAGEN. VEGAS 5 a 7 DAGEN WERKDAGEN. VERZENDKOSTEN 5 EURO.

Heel veel producten en mooie verstuivers. bedankt voor de opvolging en mooie actie !

Het duurder wat langer dan ik gewend was mbt bezorging van Vegas eau de parfum, maar ik kan het iedereen aanraden het was het wachten waard. Bedankt team parfum Hanneke. Jullie doen goed werk top!

Geurstokjes van de FM Group besteld was snel geleverd bedankt team Parfum Hanneke en bedankt voor 1 gratis geurtester. Nette service, top!

Snel geleverd de Unisex geur van de FM group bedank team Parfum Hanneke, ga zo door top!

Heerlijke geuren voor een betaalbare prijs ga vaker shoppen bij Parfum Hanneke bedankt team parfum Hanneke voor de gratis sample die erbij zat bij de bestelling.

Zeer tevreden over de bestelling die ik vandaag heb ontvangen netjes werden de vragen beantwoord, goede service kortom. Ik ga vaker bestellen bij team Parfum Hanneke.

Van de FM Group mannen parfum besteld heerlijke geur nummer 110 bedankt team Parfum Hanneke snel geleverd!

Eau de parfum besteld van Vegas ik raad deze aan heerlijke geur nummer 8 bedankt voor de gratis tester team Parfum Hanneke.

Alle pure parfums staan weer op de shop zag ik bij Parfum Hanneke voor de dames, heb meteen weer fijn besteld bij Parfum Hanneke en bedankt, fm group levert snel de producten!

Eau de parfum van Vegas nummer 21 besteld top duurder wat langer netjes over gemaild en bedankt team Parfum Hanneke.

Wat fijn ik heb het gemist parfum van de FM Group weer flink wat besteld bedankt team Parfum Hanneke, netjes op tijd in huis voor Sinterklaas om dit te vieren.

Dmv de link besteld gaat heel makkelijk aanrader u betaald dan dmv ideal aan de fm group zelf heel makkelijk fijn dat dit mogelijk is bij Parfum Hanneke https://partners.fmworld.com/197614293 dmv de link 

Het duurder wat langer mbt ontvangst van de producten , maar super tevreden over de eau de parfums van Vegas top. Netjes geinformeerd door het team Parfum Hanneke hierover dat de verzending wat later komt, top!

Wat gaaf eau de parfum besteld van Vegas zit 100 ml en dit voor een bedrag van 28,50 top en bedankt voor de 1 gratis geurtester bij de bestelling. Ik krijg allemaal complimenten dat de geur nr 21 zo lekker ruikt bedankt. Ga vaker bestellen dus.

Lipstick besteld van Vegas, super mooi kleur rose, super blij mee bedankt team Parfum Hanneke, makkelijk bestel proces.

Wat een fijne webshop duidelijk bestel proces geur voor in de auto geshopt top, ruikt heerlijk! 

Vragen werden geduldig beantwoord en een heerlijke geur eau de parfum zit zelfs 100 ml in een flesje. Hoe fijn is dit wel niet 100 ml eau de parfum van Vegas voor maar 28,50 euro. Top ik ga vaker bestellen bij Parfum Hanneke, bedankt.

Super blij met mijn bestelling van Vegas, netjes geholpen en ruikt heerlijk nummer 8 van Vegas. Top en bedankt voor 1 gratis geurtester. Die bij de bestelling zat!

Dmv de link besteld super handig zo ga ik vaker doen gebruik maken van de link van de FM group bedankt team Parfum Hanneke https://partners.fmworld.com/197614293

Super blij met mijn bestelling door het team Parfum Hanneke netjes geholpen mbt het kiezen van een eau de parfum van Vegas, leuk 1 gratis geurtesters erbij van Vegas.

Fijne website, snelle en veilige verzending! Hoge kwaliteit van producten en service. Ik raad Parfum Hanneke van harte aan!

Hele fijne service. Met vragen ook meteen een reactie. De geuren die ik heb besteld hebt zijn heerlijk van Vegas , en de prijs is ook erg top, ga zeker vaker bestellen ☺️☺️.

Prima service, goed assortiment van Vegas vriendeljk geholpen door team Parfum Hanneke.

Heerlijke eau de parfum van Vegas, en snel geleverd. Helemaal top!

Lekkere geuren die het origineel benaderen. Snelle levering en zeer goede prijzen! Zal zeker nog bestellen.

Wat een top actie van Vegas besteld heerlijke geur in de aanbieding. Z0 blij mee en snel geleverd ga zo door vriendelijk geholpen! 100 ml en dan maar 22,80 betalen super aanbieding.

Wat zijn dit heerlijke eau de parfums van Vegas zo blij met mijn bestelling 100ml voor maar 22,80 euro top en snel geleverd bedankt team Parfum Hanneke, jullie doen mooi werk! Vragen werden netjes beantwoord door het team Parfum Hanneke.

Eau de parfum besteld van Vegas voor maar 22,80 top bedankt team parfum Hanneke ga zo door!

Body former besteld top product zeer tevreden over ga zo door team Parfum Hanneke en bedankt voor 1 gratis tester.

Velgreiniger 750ml top product van Vegas zeer tevreden over netjes geholpen door het team Parfum Hanneke, vragen werden netjes beantwoord. Ga zo door!

Aloë Vera Basis Verzorgingsset besteld super tevreden over en netjes geholpen team Parfum Hanneke.

Die shampoo is heerlijk wat ben ik er blij mee en 1 gratis tester van Vegas super, mijn vragen werden netjes beantwoord door team Parfum Hanneke.

Auto shampoo besteld van Vegas super erg vriendelijk geholpen door het team van Parfum Hanneke top allemaal en bedankt

Make up besteld van Vegas ik raad iedereen om bij Parfum Hanneke te gaan bstellen. Ik ben er super blij mee met de Palette van 18 kleuren, variërend van bruin, roze, blauw en groen. Ga zo door top team va Parfum Hanneke&Vegas.

Voor het eerst besteld geurverspreider echt super blij mee, vriendelijk geholpen toppers alllemaal.

Gift Box besteld zeer tevreden top geur bedankt team Parfum Hanneke snel geleverd.

Parfum Gepersonaliseerd 100ml besteld heerlijk geur bedankt team van Parfum Hanneke!

Vegas Black | Eau de Parfum Men 50ml besteld zeer tevreden over top van Vegas!

Super vriendelijk geholpen door het team en een heerlijke geur de eau de parfum van Vegas  top ga zo door team Parfum Hanneke.

Voor het eerst welness kaars besteld van Vegas en wat is dit een heerlijke geur heel netjes geholpen mijn vragen werden ook netjes beantwoord top ga zo door, tevreden klant ga zo door team Parfum Hanneke, top!

Op de shop van de FM Group besteld beviel mij super goed makkleijk te betalen dmv ideal https://partners.fmworld.com/197614293 bedankt

Super vriendelijk geholpen ben tevreden over de service en ook over de eau de parfum van Vegas top, bedankt.

Voor eerst besteld eau de parfum van Vegas en hij ruikt heerlijk een aanrader. Ik ben er zo blij mee de service is top van Parfum Hanneke. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord ga zo door team Parfum Hanneke, top!