Hoe te bestellen bij Vegas dmv de link : Naar winkelwagen gaan. Registreren met naam en adres en email (u als klant) en dan komt u op verzendkeuze. Dan klikt u deze link aan van Vegas en dan komt u hier bij betaling bij Vegas zelf en dan volgt u ook Vegas algemene voorwaarden op www.vegascosmetics.pt/NL49127 

Vegas kwaliteit eau de parfum staat vermeld bij eerste kopje in het overzicht dus hieronder!

Eau de Parfum Vegas : Voor 100ml eau de parfum betaald u slechts €28,50 euro. Eau de Parfum. Welke prijs wilt u betalen? Directe verkoop bespaart hoge kosten voor reclame, naamgeving en herverpakking. Het rechtstreeks vanuit de fabriek op de markt brengen van het parfum bespaart ook verdere kosten voor tussenpersonen. Deze bespaarde kosten berekenen wij graag als prijsvoordeel door aan onze klanten en verkooppartners.

Vegas Standaard parfums - Meer dan 60 geuren Vegas verkrijgbaar. Vegas Cosmetics Parfum laat een onvergetelijke persoonlijke touch achter. Vegas zijn eau de parfums standaard parfums/premium parfums wat betekent dat u zo’n 6 uur lang plezier hebt van de heerlijke geur zonder bij te sprayen.

Eau de parfum bevat tot 22% parfumolie. Wat als wij jullie vertel dat de flesjes ook kan personaliseren. Een mooie foto, logo of een tekst.... is mogelijk.

Wat is Eau de Parfum?

Een Eau de Parfum is het zwaarste broertje van een Eau de Cologne en Eau de Toilette en bevat de hoogste concentratie parfum (zo’n 15% tot 20%). Bij Vegas zelfs 22% geurconcentraat. In een Eau de Cologne zit maar maximaal 5% aan parfum verwerkt. Dit sprankelende luchtje zal dus (veel) eerder vervliegen dan bij een Eau de Parfum. Bij deze laatste blijft de geur dan ook de hele dag hangen. Da’s nou precies de bedoeling van een Eau de Parfum.

In principe hoeft u een Eau de Parfum (EDP) maar 1 keer op te brengen. Een Eau de Cologne gebruikt u meestal vaker gedurende de dag of avond. U brengt het aan op uw polsen en achter uw oren. Het verschil Eau de Cologne en Eau de Parfum? Cologne gebruikt u om uzelf op te frissen en eau de parfum geeft u een verleidelijke geur die de hele dag (en avond) om uw heen blijft hangen.

Een nieuw geurtje uitzoeken voor uzelf kan een flinke uitdaging zijn. Niet alleen de geur zelf is ontzettend belangrijk wanneer u een nieuwe luchtje uitkiest; u moet ook nog eens beslissen of u uw nieuwe geur als Eau de Toilette of als Parfum of als Eau de parfum wilt. De naam van de geur mag dan wel hetzelfde zijn, maar een Eau de Toilette ruikt heel anders dan een Parfum of Eau de parfum.

Wist u dat: Alle producten van Vegas Cosmetics 100% Vegan zijn, zo geweldig dat hier geen dierenleed aan vooraf is gegaan! 

Alle FM Parfums (behalve de Utique parfums) hebben een nummer i.p.v. een naam. Andere geuren/parfummerken uit de winkel hebben niets met FM World te maken en andersom, FM maakt de parfums in een eigen fabriek in Polen.

De meeste merken kopen net als FM ook hun geuren bij DROM in Duitsland. Alle FM parfums hebben een geurnummer en dit nummer is tevens de naam van de parfum. Doordat er geen dure reclames worden gemaakt en de flesjes er simpel maar elegant uitzien, betaald u echt voor de geur.

FM Pure parfums – Voor zowel dames als heren zit hier 20% geurconcentraat in.

FM Intense parfums – Voor voor dames 30% geurconcentraat en heren 24% geurconcentraat.

FM Pheromone parfums – Zelfde als een Pure parfum (20% geurconcentraat), maar met als extra toevoeging het stofje Pheromoon.

Pheromoon stofje zorg voor extra aantrekkingskracht! 

Altijd shoppen met 30 % korting bij de FM group dit kan wordt dan VIP klant https://register-be.fmworld.com/197633507

Wilt u meteen rechtstreeks shoppen bij de fm group zelf dit kan dmv deze link en bedankt de fm group regelt dan meteen uw bestelling u kiest vervolgens uw land Nederland of Belgie om te winkelen in de shop van de FM group https://shop-nl.fmworld.com/partner/197633507

De juiste opslag van uw eau de parfums is een essentieel onderdeel om de geur én kwaliteit te behouden. Hier zijn enkele belangrijke tips om mee te nemen in de toekomst:

Vermijd zonlicht en warmte. Eau de parfum flesjes zijn gevoelig voor de zon en hitte, omdat deze de geurmoleculen kunnen afbreken. Bewaar uw eau de parfums op een koele, donkere plaats, zoals een lade of kast.
Houd vocht op afstand. Vocht kan de geur en de kwaliteit van uw eau parfum aantasten. Bewaar ze daarom op een droge plek, weg van badkamers of keukens.
Sluit de flesjes goed af. Geef de geur geen enkele kans om te ontsnappen! Zorg ervoor dat de doppen stevig op de flesjes zitten om te voorkomen dat de geur vervliegt. Luchtdichte afsluiting helpt om de geur langer te behouden en raden wij dus sterk aan.

 • Waarom ruiken parfums anders in verschillende kamers (huis, winkel, parfumerie)?

  Omdat onze perceptie van geur onder andere wordt beïnvloed door: omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid, seizoen, tijdstip van de dag, maar ook onze lichaamstemperatuur, die zelfs binnen een dag varieert, omdat we het bijvoorbeeld snel warm krijgen tijdens het wandelen of iets ons onderweg van streek maakt. Bovendien zijn er op verschillende plaatsen verschillende geuren, die zich door verspreiding natuurlijk ook vermengen met de moleculen van onze parfums - en dit betekent dat de geur die we op elk van de genoemde plaatsen voelen enigszins anders kan lijken.

  Eau de parfums zorgt er voor  :
 • het verminderen van stress en de behoefte aan ontspanning: bergamot , lavendel , neroli , citroengras
 • kalmerend, hardnekkige gedachten verdringen: jasmijn
 • verbetert de stemming en wekt een gevoel van vreugde op: citrusvruchten , dennenbomen , cederhout
 • betere concentratie: wierook , salie
 • zelfvertrouwen, stimulatie van creativiteit: orchidee
 • met nadruk op vrouwelijkheid en onze aantrekkelijkheid: muskus
 • Topnoten zijn de eerste indruk van een geur die verschijnt na het aanbrengen van het parfum en ongeveer 15 minuten aanhoudt. Meestal zijn dit lichte en verfrissende geuren, zoals citrusvruchten, kruiden en vers fruit.

 • Hartnoten vormen de tweede fase van de geur, die ongeveer 30 minuten na het aanbrengen verschijnt en ongeveer 2-3 uur aanhoudt. Dit zijn diepere en complexere tonen zoals bloemen, specerijen en aromatische kruiden.

 • Basisnoten zijn de derde en laatste fase van de geur, die ongeveer 3-4 uur na het aanbrengen verschijnt en enkele tot meerdere uren op de huid blijft zitten. Dit zijn zwaardere en persistentere geuren zoals hout, muskus, vanille en houtachtige tonen.

 • Kunnen eau de parfums die op kleding worden aangebracht en deze beschadigen?

  Ja, eau de parfums die op kleding worden aangebracht, kunnen de stof beschadigen. Sommige geuringrediënten kunnen verkleuring of verheldering van de stof veroorzaken. Daarom wordt aanbevolen om parfum rechtstreeks op de huid aan te brengen en niet op kleding om schade te voorkomen op uw kleding.

  Om nog langer plezier te hebben van uw geur te hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Do:

 • Parfum en Eau de parfum hecht zich het beste aan een schone huid. Spuit na het badderen of douchten uw geurtje op om langer plezier te hebben van uw favoriete scent.
 • Hoe verleidelijk het ook is om een keertje of vijf met uw parfum te sprayen, het is echt veel te veel. Parfum en Eau de parfum draagt u om lekker te ruiken en niet om te zorgen dat andere mensen hoofdpijn van uw geur krijgen. Paar keer een spraytje volstaat om uren lang heerlijk te ruiken.
 • Spray uw luchtje op vóórdat u zich aankleedt. Zo hecht de geur zich aan uw huid en niet aan uw kleding.

Don’t

 • Veel vrouwen sprayen hun luchtje op vlak voordat ze de deur uitgaan. Dit is niet het beste, want parfum en Eau de parfum kan lelijke vlekken maken op uw kleding. Beter is om ’s ochtends voor het aankleden uw geurtje op te doen.
 • Veel vrouwen vinden het prettig om parfum en eau de parfum op hun polsen te doen. Dit is prima, maar wrijf liever niet op uw polsen tegen elkaar om de geur te ‘verspreiden’. Door het gewrijf verandert de geur van uw parfum en eau de parfum en dat is zonde, toch?!
 • Veel vrouwen gebruiken een extra spraytje als ze hun parfum eau de parfum zelf niet meer ruiken. Vaak bent u zo gewend aan uw eigen luchtje, dat u het zelf niet meer ruikt. Het beste is om aan vriendinnen of uw vriend-man te vragen of ze de geur nog bij uw ruiken. 

Wilt u onze eau de parfum lijsten ontvangen van Vegas mail dan naar info@parfum-hanneke.nl dan mailen wij u deze door Parfum Hanneke.