Hoe te bestellen bij Vegas dmv de link : Naar winkelwagen gaan. Registreren met naam en adres en email (u als klant) en dan komt u op verzendkeuze. Dan klikt u deze link aan van Vegas en dan komt u hier bij betaling bij Vegas zelf en dan volgt u ook Vegas algemene voorwaarden op www.vegascosmetics.pt/NL49127 

Eau de Parfum Vegas : Vegas Cosmetics zijn geïnspireerd op de  bekende geuren. Voor 100ml eau de parfum betaald u slechts €29 euro. Eau de Parfum

Vegas Standaard parfums - Meer dan 60 geuren Vegas verkrijgbaar. Vegas Cosmetics Parfum laat een onvergetelijke persoonlijke touch achter. Testen zijn uitgevoerd door professioneel getrainde panels en wordt het geureffect, verspreiding en levensduur gemeten na 6 uur van Oriflame.

Eau de parfum bevat tot 22% parfumolie. Hierdoor blijven de geuren zeer lang ruiken van Vegas. 

Wat als wij jullie vertel dat de flesjes ook kan personaliseren. Een mooie foto, logo of een tekst.... is mogelijk.

Een nieuw geurtje uitzoeken voor uzelf kan een flinke uitdaging zijn. Niet alleen de geur zelf is ontzettend belangrijk wanneer u een nieuwe luchtje uitkiest; u moet ook nog eens beslissen of u uw nieuwe geur als Eau de Toilette of als Parfum of als Eau de parfum wilt. De naam van de geur mag dan wel hetzelfde zijn, maar een Eau de Toilette ruikt heel anders dan een Parfum of Eau de parfum.

Oriflame zijn eau de parfums standaard parfums/premium parfums wat betekent dat u zo’n 3 uur lang plezier hebt van de heerlijke geur zonder bij te sprayen. Bij Oriflame zelf bestellen kan ook betalen kan dmv ideal aan Oriflame bij deze deze de link u volgt dan de algemene voorwaarden op van oriflame : https://nl.oriflame.com/?store=hannekebesselingtelman

Testen zijn uitgevoerd door professioneel getrainde panels en wordt het geureffect, verspreiding en levensduur gemeten na 6 uur van Oriflame.

Parfums Of u nu op zoek bent naar uw kenmerkende geur of uw parfum collectie wilt updaten, wij zijn hier om te helpen! We werken met wereldberoemde parfumeurs om kwaliteit te garanderen en bieden een brede selectie van vrouwenparfums en geuren aan. Van licht en fris tot verleidelijke noten, of een bloemige parfum – vindt uw perfecte match!

Geur is heel speciaal. Het werkt op onze emoties en stemming, maar kan ook een herinnering oproepen. Een goede geur geeft die finish touch aan jouw outfit en laat een onvergetelijke indruk achter. Bij Oriflame vindt u geuren voor elk moment van de dag; een spannende geur voor een eerste date of een rustige geur voor overdag.

Eau de Parfum/Eau de Toilette Het is u vast en zeker als eens opgevallen, de benamingen 'Eau de Parfum' en 'Eau de Toilette'. Deze twee soorten verschillen van intensiteit. Parfum bevat de hoogste concentratie en blijft de hele dag aanwezig. Hierdoor is het een stuk kostbaarder. Een Eau de Toilette is minder intens. Deze kunt u gedurende de dag opnieuw aanbrengen omdat deze sneller vervliegt. Er is geen goed of fout, welke u kiest ligt aan uw voorkeur. 

Met een geur kunt u verleiden, mooie herinneringen naar boven halen of fantaseren over een dromerige bestemming. Kies uit onze uitgebreide collectie parfums, geïnspireerd door dromen. Al onze geuren zijn ontwikkeld in Frankrijk, voor de ultieme kwaliteit, innovatie en prestaties.

Oriflame geuren zijn in te delen in 4 geurfamilies: bloemig, oriëntaals, citrus en chypre. 

Bloemige geuren

Bloemige geuren kunnen u laten denken aan een prachtig boeket bloemen. Vaak worden hier geuren als sinaasappelbloesem, pioenrozen, neroli en fresia's combineert, maar er zijn ook geuren die worden overheerst door slechts één enkele bloem, bijvoorbeeld de roos.

Citrus geuren  :

Kunnen u een energieboost geven en bevatten geuren van sappig en verfrissend fruit.

Oriëntaalse geuren :

De hoeksteen van de oriëntaalse geurfamilie is amber. Deze zoete, warme geur is een van de meest legendarische geuren ter wereld. In oriëntaalse geuren vind je vaak noten van vanille en tonkabonen.

Chypre geuren :

Deze geuren bevatten een karakteristiek contrast tussen frisse topnoten (bijvoorbeeld citrus en lavendel) en een basis van eikenmos.

Geuropmaak :

Een geur bestaat uit verschillende 'lagen', de topnoten, de middelnoten en de basisnoten. De topnoten vormen uw eerste reactie op een geur. Dit zijn sterke geuren die snel verdampen. De middelnoten (ook wel hartnoten genoemd) bevinden zich tussen de topnoten en de basisnoten in. U vindt hier vaak bloemige of kruidige geuren terug, zoals roos en lavendel. De basisnoten verwijzen naar de zwaarste ingrediënten van een geur. Soms ruikt u een basisnoot pas een half uur na het aanbrengen. Musk zien we vaak terug als basisnoot. 

De geurwereld zit boordevol jargon. Heeft u de verpakking van een parfum wel eens gelezen, en u in de war gevoeld? Als u het verschil niet weet tussen ‘eau de parfums’ en ‘eau de toilettes’, geen zorgen – wij komen u helpen.

 

GEURTYPEN

Eau de Cologne: Een eau de cologne is de lichtste geursoort, die bestaat uit een oplossing van 3% parfum. Het is een ideale optie voor warme zomerdagen.

Eau de Toilette: Een eau de toilette is samengesteld met 3 tot 8% parfum, en ideaal voor warm lente- en zomerweer. Het zijn vaak verfrissende geuren die vrij snel vervagen.

Eau de Parfum: Eau de parfums laten top-, midden- en basisnoten zien. Ze zijn perfect om op haar en kleding te sprayen (vermijd wel kwetsbare stoffen) – het is een minder intense versie van parfum.

Parfum: Een parfum heeft de hoogste geurconcentratie. De top-, midden- en basisnoten komen geleidelijk vrij tijdens het dragen, waardoor de geur steeds verandert. Het is de sterkste geur, en kan het beste worden aangebracht waar het bloed dicht onder de huid stroomt.

DE OPMAAK VAN EEN GEUR

Akkoord: Een geur die bestaat uit verschillende noten of ingrediënten, om een specifiek aroma te creëren.

Topnoten: Uw eerste reactie op een geur wordt gevormd door de topnoten. Dit zijn vaak sterke geuren die snel verdampen.

Middelnoten: Middel- of hartnoten bevinden zich tussen de basis- en topnoten in. Het zijn vaak bloemige of kruidige geuren zoals roos en lavendel.

Basisnoten: Dit verwijst naar de zwaarste ingrediënten van een parfum. De basis- en middelnoten creëren het belangrijkste thema, maar soms ruikt u een basisnoot pas 30 minuten na het aanbrengen. Musk is een populaire basisnoot.

GEURFAMILIES

Bloemig: Luchtjes die de geur van een boeket weergeven. De bloemenfamilie combineert vaak noten van sinaasappelbloesem, pioenrozen, neroli en fresia’s. Er bestaan ook geuren die worden overheerst door één enkele bloem, zoals de roos.

Citrus: Sappig en verfrissend fruit, dat u een energieboost geeft.

Oriëntaals: Amber is de hoeksteen van de Oriëntaalse geurfamilie. Het is een zoete en warme geur, en één van de meest legendarische geuren ter wereld. Oriëntaalse geuren bevatten vaak noten van vanille en tonkabonen.

Chypre: Gekarakteriseerd door het contrast tussen frisse topnoten, zoals citrus, lavendel en een rijke basis van eikenmos.

Weetjes over parfums van Oriflame die u nog niet wist

U heeft waarschijnlijk al opgemerkt dat we een enorme verscheidenheid aan geuren hebben. Maar wist u ook dat Oriflame een van de grootste merken in de parfumindustrie is? Of wist u dat we alleen maar werken met ’s werelds beste parfumeurs? Nieuwsgierig…lees dan verder voor meer weetjes!

Bij Oriflame zelf bestellen kan ook betalen kan dmv ideal aan Oriflame bij deze deze de link u volgt dan de algemene voorwaarden op van oriflame : https://nl.oriflame.com/?store=hannekebesselingtelman

1. WE HEBBEN 50 JAAR ERVARING
Sinds de lancering in 1967, hebben we vijf decennia aan expertise opgedaan binnen de beauty industrie. Dit helpt ons om geuren te ontwikkelen waar mensen echt weg van zijn!

2. WE WERKEN MET MASTER PARFUMEURS
We zijn erg trots om te mogen werken met de beste parfumeurs in de wereld zoals Master Parfumeur Olivier Cresp, Maurice Roucel, en Nathalie Lorson om er een paar te noemen. Zij zijn industrie iconen die wereldberoemde geuren hebben gecreëerd.

3. WE HEBBEN MEERDERE AWARDS GEWONNEN
Onze geuren zijn op grote schaal bejubeld door de Readers Choice Awards van de best verkopende tijdschriften tot aan de prestigieuze Fifi Awards gehouden door organisaties die samenwerken met de Fragrance Foundation. Meest recent, My Destiny won Lifestyle Femme op de 2016 Russian FiFi Awards, wat is als het winnen van de Oscar’s in de parfumwereld.

4. WE ZIJN EEN VAN ‘s WERELDS GROOTSTE PARFUMMERKEN
Onze geuren zijn geliefd in meer dan 60 landen over de hele wereld. En in de meeste van deze landen behoren we tot de top 5 van geurverkopers. Iets om trots op te zijn!

5. WE HEBBEN BEWEZEN KWALITEIT VAN PRESTIGE PARFUMERIE
We sterven ernaar om de kwaliteitsnormen te bereiken of te overtreffen van prestige parfumerie. Samen met parfumeurs verrichten we testen om er zeker van te zijn dat ons geur-kwaliteitsniveau voldoet aan de normen van prestige parfumerie. Testen zijn uitgevoerd door professioneel getrainde panels en wordt het geureffect, verspreiding en levensduur gemeten na 6 uur.

6. WE VERKOPEN ELKE SECONDE EEN GEUR
Onze geuren zijn zo populair dat we elke seconde een geur verkopen. Dit is echt geweldig!

7. WE HEBBEN BIJNA 100 VERSCHILLENDE SOORTEN GEUREN
Met een breed scala van zowel dames- als herengeuren zijn er op dit moment bijna 100 verschillende geuren beschikbaar over de hele wereld. Vind je favoriete geuren hier!

Om nog langer plezier te hebben van uw geur te hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Do:

  • Parfum en Eau de parfum hecht zich het beste aan een schone huid. Spuit na het badderen of douchten uw geurtje op om langer plezier te hebben van uw favoriete scent.
  • Hoe verleidelijk het ook is om een keertje of vijf met uw parfum te sprayen, het is echt veel te veel. Parfum en Eau de parfum draagt u om lekker te ruiken en niet om te zorgen dat andere mensen hoofdpijn van uw geur krijgen. Paar keer een spraytje volstaat om uren lang heerlijk te ruiken.
  • Spray uw luchtje op vóórdat u zich aankleedt. Zo hecht de geur zich aan uw huid en niet aan uw kleding.

Don’t

  • Veel vrouwen sprayen hun luchtje op vlak voordat ze de deur uitgaan. Dit is niet het beste, want parfum en Eau de parfum kan lelijke vlekken maken op uw kleding. Beter is om ’s ochtends voor het aankleden uw geurtje op te doen.
  • Veel vrouwen vinden het prettig om parfum en eau de parfum op hun polsen te doen. Dit is prima, maar wrijf liever niet op uw polsen tegen elkaar om de geur te ‘verspreiden’. Door het gewrijf verandert de geur van uw parfum en eau de parfum en dat is zonde, toch?!
  • Veel vrouwen gebruiken een extra spraytje als ze hun parfum eau de parfum zelf niet meer ruiken. Vaak bent u zo gewend aan uw eigen luchtje, dat u het zelf niet meer ruikt. Het beste is om aan vriendinnen of uw vriend-man te vragen of ze de geur nog bij uw ruiken. 

Wilt u onze eau de parfum lijsten ontvangen van Vegas mail dan naar info@parfum-hanneke.nl op uw verzoek versturen wij deze van Vegas.