VEGAS :                                                                                                                                                                                                       

Parfum Hanneke bestaat al ruim 3 jaar wij begeleiden mensen door heel Nederland/Belgie die serieuze interesse hebben in in thuiswerk aanmelden kan voor Vegas!

Vip klant dit kan ook bij Vegas aanmelden dmv link u shopt altijd met 30% korting wel de startersmap kiezen eenmalig bij Vegas de rest volgt van zelf waar aan te melden hiervoor. Om vervolgens altijd met 30% korting te shoppen bij Vegas link https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335

Adviseur willen worden bij Vegas kan bij ons dus :

Door u als verkooppartner bij Vegas Cosmetics te registreren, aanvaardt u geen enkele verplichting of risico ! Want volgens het motto van Vegas Cosmetics “Alles is mogelijk, niets hoeft!” U kunt verkooppartner worden voor eigen gebruik en alle producten kopen tegen de aankoopprijs voor het leven, of u kunt meer uit uw Vegas-bedrijf halen en een lucratieve bij- of hoofdinkomen opbouwen.

- Regelmatig leuke winacties voor ons team Parfum Hanneke, hoe leuk is dat wel niet om prijzen te winnen in ons team!

starten als verkooppartner kan al vanaf slechts 19,50 euro.

- Geen minimale afname / minimale omzet
U als toekomstige verkooppartner heeft geen minimale afnameverplichtingen.

- Verdiensten kunnen hoog oplopen afhankelijk van uw eigen inzet dus bij Vegas 

- Geen risico / geen contractuele verplichting
U kunt de adviseursaanvraag op elk moment beëindigen zonder gevolgen.

- Hoogwaardige producten tegen fabrieksinkoopprijzen
Als verkooppartner koopt u uiteraard alle producten in tegen fabrieksinkoopprijzen.

- Snelle levering
Binnen slechts 3-4 dagen heeft u de door u bestelde Vegas Cosmetics producten in handen of laat u uw klanten bestellen en direct laten bezorgen vanuit de Vegas Cosmetics onlineshop.

- Geen opslag
Bestel uw producten naar behoefte. Dankzij de snelle verzending kunt u uw producten naar behoefte bestellen of uw klanten direct vanuit de onlineshop van Vegas Cosmetics laten bestellen en laten bezorgen.

- 14 dagen retourrecht
Als verkooppartner kunt u gebruik maken van het 14 dagen retourrecht.

Aantrekkelijke verdienmogelijkheden

- Handelsmarge
Uw handelsmarge bij de verkoop van Vegas Cosmetics-producten eau de parfum is 40%!

Het bedrag van de bonussen is afhankelijk van de omzet en wordt maandelijks berekend.

- De autobonus wordt samen met uw commissie uitbetaald als u aan alle relevante kwalificaties voldoet. Waar u de extra bonus voor gebruikt, bepaalt u zelf. U hoeft de extra bonus niet per se in een nieuwe auto te investeren.

- Reisbonus
Ga gratis of tegen een pro rata prijs op vakantie met Vegas Cosmetics, afhankelijk van uw kwalificaties, en beleef een onvergetelijke tijd.

- Het marketingplan in detail
Wilt u precies weten wat uw verdienpotentieel is? Bij deze de link kopier deze en plak deze bovenin de startpagina en kunt bij Vegas het verdien model inzien file:///C:/Users/Crea/Downloads/CatalogDownload%20(7).pdf

Klinkt dat interessant voor u? Word dan nu verkooppartner! Link om aan te melden :

https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335

Van Parttime naar Fulltime

U heeft de mogelijkheid om parttime te beginnen en geleidelijk een fulltime inkomen op te bouwen door Vegas Cosmetics-producten te verkopen. Door Vegas Cosmetics als basis te gebruiken voor uw netwerkmarketingbedrijf kunt u een aanzienlijke inkomsten genereren en de vrijheid hebben om uw leven te leiden zoals u dat wilt.

Voordelen

Wat zijn de voordelen van Vegas Cosmetics Adviseur te worden?

  • Word de baas over uw eigen leven en neem het initiatief om voor uzelf te werken. U heeft de vrijheid om uw eigen tijd in te delen, te werken waar en wanneer u wilt, en te bereiken wat u wilt.
  • Wij bieden u de mogelijkheid om geld te verdienen, afhankelijk van uw inzet. 
  • Met de incentives van Vegas Cosmetics kunt u de wereld rondreizen en de mooiste steden ontdekken. U heeft ook toegang tot diverse hulpmiddelen en trainingen, zowel lokale evenementen als honderden online materialen, om u te helpen slagen.
  • Bovendien krijgt u exclusieve kortingen op producten die uzelf kunt gebruiken of aan anderen kunt verkopen. Als onderdeel van onze internationale familie, zal  u deel uitmaken van een groep mensen met dezelfde doelen.

Wat is er nodig om een Vegas Cosmetics Adviseur te worden?

  • Hard werken en toewijding om uw doelen te bereiken zijn essentieel bij het opbouwen van uw business.
  • Het is ook nuttig om producten aan anderen aan te bevelen, omdat dit kan leiden tot commissies, bonussen en incentives.
  • Door de producten zelf te gebruiken, kunt u de voordelen ervaren en wordt het gemakkelijker om deze aan anderen aan te raden.
  • Het bijwonen van trainingen en leren van ervaren leiders in de branche is ook belangrijk om te groeien en succes te behalen.
  • Het delen van uw business met andere eigenaren kan helpen bij het ontwikkelen van een sterk team en het behalen van succes
  • Samenwerking en ondersteuning zijn cruciaal om uw doelen te bereiken.
 
Verdienmogelijkheden

Wat moet u weten als u een adviseur wilt worden?

Door met Vegas Cosmetics te starten, krijgt u de kans om inkomen te genereren. Het biedt u ook de tijd en vrijheid om een leven op te bouwen volgens uw dromen en de flexibiliteit om parttime of fulltime inkomsten te genereren. U kunt uw klanten advies geven over de Vegas Cosmetics producten die u met korting koopt en vervolgens verkoopt aan uw klant. Het verschil is uw winst. 

U kunt mensen aanmelden en sponsoren die Vegas Cosmetics producten willen verkopen of voor persoonlijk gebruik willen inkopen.

Let op:  u kunt geen geld verdienen door alleen iemand in te schrijven laat de mensen zich welkom voelen en leg uit hoe Vegas werkt aan uw team.

Onze succesformule

Onze succesformule is gebaseerd op duidelijke waarden zoals eerlijke samenwerking, hoogwaardige producten, aantrekkelijke prijzen en uitstekende opbrengstmogelijkheden. Wij ontwikkelen, produceren en verspreiden innovatieve cosmetica, verzorgingsproducten, parfums, voedingssupplementen en sieraden, allemaal met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Uw eigen business

Wat ons onderscheidt, is de mogelijkheid om uw eigen business op te bouwen en onze hoogwaardige producten aan uw persoonlijke netwerk aan te bevelen. Als partner (adviseur) nodig u andere ondernemende mensen uit om deel te nemen aan ons groeiende verkoopnetwerk. Deze partners zullen op hun beurt onze producten aanbevelen aan hun eigen netwerk, waardoor ze samen met u bouwen aan een winstgevend netwerk. U heeft geen hoge investering, maar u heeft de mogelijkheid om al vanaf € 19,80 als adviseur te starten. 

U ontvangt een informatiemap met alle catalogi en uw adviescontract van Vegas.

Geen risico, geen verplichtingen, u kunt uw contract bij Vegas Cosmetics op elk moment beëindigen even een mailtje naar Vegas zelf hiervoor.

U hoeft geen minimale omzet te behalen en als Vegas-adviseur heeft u geen aankoopverplichtingen! 

Heeft u een maand geen producten nodig, dan hoeft u geen producten te bestellen.

Gratis tijdbeheer, meer onafhankelijkheid bij Vegas kunt u uw tijd vrij indelen en alleen werken wanneer u dat wilt. 

U heeft hebt geen vaste werktijden. U werkt alleen zoveel als uzelf wilt werken.

Grote handelsmarge
Als Vegas-adviseur ontvangt u een handelsmarge tot 40% en een bonus bij goede verkoop. 

𝐖𝐢𝐬𝐭 u 𝐝𝐚𝐭… A͏l͏s͏ u 1͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, u t͏u͏s͏s͏e͏n͏ d͏e͏ €͏8,14 h͏e͏b͏t͏ v͏e͏r͏d͏i͏e͏n͏d͏ direct op uw rekening? A͏l͏s͏ u 1͏0͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏s͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, d͏i͏t͏ u͏w €͏81,14 d͏i͏r͏e͏c͏t͏e͏ w͏i͏n͏s͏t͏ o͏p͏b͏r͏e͏n͏g͏t͏? A͏l͏s͏ u 2͏5͏ p͏a͏r͏f͏u͏m͏s͏ v͏e͏r͏k͏o͏o͏p͏t͏, u a͏l͏ d͏i͏k͏ o͏v͏e͏r͏ d͏e͏ €20͏3,50 h͏e͏b͏t͏ v͏e͏r͏d͏i͏e͏n͏d͏? En u daar al heel wat extra mee kan doen? A͏l͏s͏ a͏dviseuse͏, uw͏ l͏e͏v͏e͏n͏s͏l͏a͏n͏g͏ e͏n͏ o͏n͏b͏e͏p͏e͏r͏k͏t͏ a͏l͏l͏e͏s͏ a͏a͏n͏ i͏n͏k͏o͏o͏p͏p͏r͏i͏j͏z͏e͏n͏ a͏a͏n͏k͏o͏o͏p͏t͏ v͏o͏o͏r͏ u͏z͏e͏l͏f͏? U hebt niets te verliezen want het kost 19,80 euro om te starten … Denk er eens over na! Wij helpen u heel graag naar dat extra centje iedere maand! Wilt u adviseur worden bij Vegas worden klik dan op deze link van vegas https://www.vegascosmetics.de/Contract/A283FD8C5787E6A447DBCDB2F4A1D335 na de inschrijving nemen wij contact met u op.

U ontvangt 30% winstmarge op het sieradenassortiment

U ontvangt 40% winstmarge op eau de parfums

U ontvangt 40 % winstmarge op cosmetica en voedingssupplementen

Het enigste wat u hoeft te betalen is startersmap bij Vegas. Eenmalige kosten 19,80 euro, maar door ons team heeft u de kosten er zo weer uit.

Wilt u fijn uw eigen tijd indelen vanuit huis werken, ideaal voor ouders met gezinnen o.a kortom iedereen die graag wat extra wil verdienen bij Vegas en per maand.

U bepaald zelf uw eigen werkdag.

Meetings worden er gegeven in Nederland/Belgie/Duitsland deze zijn niet verplicht bij Vegas om aanwezig te zijn, vrije keuze. 

Op de meetings worden handvaten meegeven hoe u uw business het beste kunt opbouwen.

Een onovertroffen marketingplan: uitzonderlijke bonusvergoedingen, autoconcept en vakantiewoning.

Werken voor een stabiele onderneming met sinds 2003 een groeiende, sterke aanwezigheid op de wereldmarkt, die wordt geleid door de oprichters en dicht bij de klant staat.

Zonder minimaal aankoopbedrag en zonder verplichtingen;

Wij raden u aan te promoten op uw eigen sociaal media kanalen instagram-tiktok en facebook voor meer zichtbaarheid voor uw klanten of een advertentie te plaatsen op marktplaats. Bij Vegas verdient u na aanmelding door de verkoop op uw eigen sociaal media kanalen of dmv marktplaats. Op elke product zit Up dit moet u zien als punten, deze worden aan de eind van de maand opgeteld. Hoe meer Up dus, hoe meer bonus u kunt verwachten van Vegas. Vegas betaald u altijd netjes uit in het midden van de maand, dit zijn uw extra verdiensten. Naast uw verkoop dus.

U ontvangt 40% winstmarge op de eau de parfums Vegas. Dus u verdient bij Vegas door te verkopen aan uw klanten. Hoe meer UP per maand, hoe meer u als bonus uitbetaald krijgt van Vegas als bedrijf. 

Bent u gemotiveerd dan kunt u dus goed verdienen bij Vegas!

De startersmap heeft u 3 maand de tijd voor om te betalen aan Vegas zelf, deze moet u dus kiezen bij inschrijving.

Wanneer u deze niet betaald aan Vegas wordt u na 3 maand uitgeschreven door Vegas zelf.

U ontvangt van het bedrijf zelf een mail over niet van Parfum Hanneke, wij werken samen met dit top bedrijf Vegas.

Belastingdienst zoals bij elke baan dus ook thuiswerk bij VEGAS en dient u wel wat u verdient op te geven aan de belastingdienst dit is uw eigen verantwoordelijkheid! In Nederland mag u een bedrag bij verdienen van €8.520,-belasting vrij wanneer u een partner heeft in 2023, dit valt onder overige werkzaamheden. Voor Belgie mensen die zich willen aanmelden even zelf navragen en bedankt!

Indien u niet levert aan de klanten wordt u uitgeschreven bij de VEGAS, deze verantwoordelijkheid ligt bij u en de gevolgen zijn dan ook voor u!

Na uitleg hoe VEGAS en werkt zijn wij niet verantwoordelijk hoe u promoot op uw sociaal media kanalen!

Andere geuren/parfum merken uit de winkel hebben niets met de eau de parfums van VEGAS te maken.

Piramidespelen:

VEGAS is geen piramidespelen aangezien u verdient op de verkoop als ADVISEUZE bij VEGAS.

U verdient niet op een inschrijving bij VEGAS u verdient door te verkopen!

Hoe herkent U een nu een piramidespel :

de winst hangt af van de nieuwe deelnemers

Soms lijkt het bedrog op een piramidespel, maar is het eerder een verkoopmethode of financieel bedrog. 

Risico’s piramidespel voor de speler/Onzekere betaling/Geen leeftijdscontrole.

Let op: is het te mooi om waar te zijn? Moet u snel handelen? Krijgt u ontwijkende antwoorden als u vraagt hoe het precies zit?

Dit gaat vaak samen met het bedrog van een piramidespel.